Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest reisu Huseinu upala kasika u med.Alaj volim ovaj rezim,para ide,a ja lezim.Aferim.
Zekat samo davati sirotinji direktno u ruke,kakva IZ,kakav reis.Kaze niko te ne tjera,a po cijelom svijetu dobili naredbu imami da samo prose zekat za IZ.Da vozaju bijesna auta,da se ohole i bahate bogatstvom?
A Bakir?
Gdje vam je preposteni najvelicanstvaniji el kakir revizija 😂😂😂😂 Sramota je Reise ne pozvati najveceg ublehaca i izdajnika BiH ipak je on zasluzan za prodaju kostiju pobijenih i prodatu drzavu… pa ooosim pa sefko fikus pa Reise gdje ce ti dusa 🤣🤣🤣🤣
Pametna i dobra poteza.
i onda kazu, dajte zekat nama samo nama samo islamskoj zajednici e dobit cete.
U vjeri nema prisile prijatelju, svako može da radi šta god želi. Bud vjernik, nemoj, plaćaj Zekat, nemoj. Izbor je na svakome da slobodno odluči šta želi. Ja ne znam da Reis i IZ idu od vrata do vrata i da utjeruju dugove za Zekat.
Nigdje ne cu da Merhamet nahrani, neki iftar za ovu nasu sirotinju. Neka akcija za jetime, pa neka pomoc djeci Palestine. Toga izleda nema ali cascenja i iftara za odabrabu elitu ima. Kako znam da jedan od Imanskih šarta i Sadaka ovdje je izgleda nema. U ratu ostade ona poznata tesko onom koga Merhamet hrani i Hvo brani.
ko posti tu sem reisa 😅
Bolje da je podjelio 5 iftara postacima
bravo IZ, to je vrh promocije... 🇧🇦
jel tu idu pare od zekata? imal sta za sirotinju reise?
gdje ce drugo ic
@cccccc to je djecija prica,primitivna bolje reci!