Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj neosnovano zekat se daje direktno ljudima u potrebi a ne vama
Hajde sad fino svi procitajte tekst do kraja i bit će vam jasno kako su nastali muslimani u BiH.....ima onaj dio oko islamske imperije
Veca sansa je da zavrsi u dobrim rukama ako date prvom čovjeku kojeg vidite na cesti nego IZ! Tuzna istina je da su IZ kao i Crkva okupljalista velikih ublehasa i lopina!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
znači ipak su tu zbog para ...
SDA Reis
Veca sansa je da zavrsi u dobrim rukama ako date prvom čovjeku kojeg vidite na cesti nego IZ! Tuzna istina je da su IZ kao i Crkva okupljalista velikih ublehasa i lopina!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Od mene ni marke vise samo ono sto treba da se plati jer ako im neplatis nema mjesta za dzenaze kad se umre .. a sadaku cu ja dat kome ja mislim da treba .. sad ce vam bit manje u kasi manje cete plackat' kako vas boga nije strah
Lopovčina. Ponaša se kao otrcani BH političar. Ne nudi nikakve dokaze. Nije kapacitet da izgura reforme u IZ i zato se raja šprda svim apsurdima koje ne dolikuju vjernicima. U IZ je izgleda opšti javašluk. Tuga.
Previse para se trosi po mom misljenju na administraciju, a premalo na sirotinju i najranjivije kategorije. Problem nije sto islamska zajednica prikuplja pare, nego sto izdaje fetvu da je jedino njoj dopusteno uplatiti zekat a ne prosljediti na svoju ruku dopustenim kategorijama.
Dajte nam transparentno da vidimo gdje trosite te milione, mozda tad uspijete dobiti povjerenje naroda, al tesko
Nehljebari, paraziti
Da te hoće kakav hairli, učen vođa zamjeniti, kojem je stalo do vjere a ne i do politike, da pomete hamelj koji se nakupio.
Neka IZ iznese javno dokumente da demantuje Fatmira i slicne,ako su upravu! Nego se samo riječima brane
Islamskoj Zajednici ne dam ni dinara.
IZ je mafijaška uhljeb organizacija.Dajte Zekat kome je potreban, IZ to nije
Ma da ljudi nije sramota blamaze na dzenazama, nebi vi ni clanarine dobijali.
bahlijanderi su se poturchili da to ne placaju, gdje ces im sad opet.
Cim se SDA uzdrma, ide drama iz dzamije. Bas cudno.
PARAZITI
malo li je svw ove godine...
2,5% ide sirotinji od ukupnog prikupljenog novca!! Zar je potrebno komentarisati!??