Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cini mi se da se nigdje ne pominje konkretna pomoc IZ? Nego se na druge apeluje. Ma ja, kad ste vidjeli a vjerski velikodostojni odrijese kesu. Taj film necete gledati.
Sarajevo, 29. maj 2019. (MINA) – Danas je u Sarajevu potpisan ugovor o donaciji finansijske pomoći u iznosu od 30.000 KM koju je Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini uručila MDD Merhamet za ishranu izbjeglica i migranata koji se nalaze u Bosni i Hercegovini.
30. Okt. 2019. POMOĆ CRVENOM KRIŽU: Islamska zajednica BiH donirala 55.000 KM za migrante u Vučjaku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i ovaj se sjetio da mu vec 2 godine u drzavi zivi 10 tak hiljada ljudi bez dokumanta . posto je zabrinut a posebno gsa brine patnja migaranta ( ne brine ga naravno patnja Bosnjaka koja traje vec 30 godina ) neka ih primi u svoj mesihat i svoju kucu . ja bi tako napravio da sam njegovom mjestu.
Ovo nije humanitarno pitanje nego političko! Migranti opasno ugrožavaju prije svega Bošnjake, ali i postojanje BiH. Bolje bi bilo da je reis pozvao migrante da se vrate kući. Ili da je zatražio od Europe da ih primi jer oni žele u Europu. Ovakva nepotrebna poruka samo komplikuje ionako komplikovanu situaciju. Bojim se da iza ovoga stoji BAKIR!
sta si se stisno! pomozi! pusti suplju pricu!
Iz tvojih usta u Bakirove uši.
DA RAZJASNIMO. NEMOJMO DOVODITI EKONOMSKE I TERORISTICKE MIGRANTE, IZ INDIJE, PAKISTANA, IRANA, BANGLADESA I NJMA SLICNIM SA ISTINSKIM PROTJERENICIMA. UGOSTIS GA NAHRANIS GA OBUCES GA, A ONTI U ZNAK ZAHVALNOSTI NAPASTVUJE DIJETE. REIS, POMOZI TAKVIM TI BEZ NARODA KOJI I OVAKO JEDVA PREZIVLJAVA.
Cuj ovog gada.. Pa sto zatvarate oci cijelo vrijeme?
Ljudino nemojte nam ih slati u USK. Lako je pričati iz Sarajeva.
brate, kući ih svojoj vodi...
TBZ - tradicionalna bosnjacka zajednica.
Vodi ih kuci ...... !
Gdje je lova efendija, tamo uputi proglas
Pogledaj dom svoj anđele, i skini paučinu s'očiju ! A,kad ćeš i kako ćeš zaštitit svoj narod ? Naša omladina migrira , istim pravcem ! Koga lažeš više ?
vi ste ih i dovukli u bih.
Efendija, pusti ti to drzavi, pogledaj svoju sirotinju kako zive i ko s njima manipulise...