Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao je u Damask da vidi kakvo je stanje sunija tamo, jer poklaše ih šiiti. Ili da se možda vrati sa drugačijim vijestima? Ovo ovako, samo s halve na halvu, kritika s daljine, amerikanac se spremi pa ode u Sjevernu Koreju da izbavi svoje a naši samo sa daljine, ne dao Bog da se ode i vidi kakvo je pravo stanje. Stanje je kakvo Muslimanska braća, alias El-Đezira kažu. Gdje su nam vehabije? Isparili ljudi?
Trebo je u Travnik po diplomu.
Valjda ce dat uslov
pitam se kakve ćemo imati posljedice od ovakvih “druženja”? Nama malo problema pa da se još malo žtrvujemo za bjelosvjetske arapske lopove
@DollarVeć imamo musafiraaaa!
Jel spremio đonove?