Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ŠTAĆEMO SAD ....
Sviđa mi se što načelnik u sve uključuje prije svega mišljenje građana.
Da su nam.svi nacelnici ko Ajnadzic..
Jel to sve što znaš odgovoriti jadu?@kraftwerk
Čudi me da se vakufska direkcija nije ranije sjetila da nešto učini po ovom pitanju, nego čeka lokalnu samoupravu da predloži i realizira ovako snažan projekat
Treba se sve obnoviti i srediti što se može. Nekadašnje vlasti sve zatrpali i u zaborav potisnuli.
neki dan prolazih ovuda i zastadoh...čovjeka malo razdrma i osvijesti da ćemo i mi biti "tamo", a oni su bili nekad "ovamo"...što ti je život...pa budimo obzirni i dobri prema svakome...zaštiti ovaj "podsjetnik" obavezno!!
ja bih zadrzala ovdje nesto kao arheoloski park, da se vidi nasa bogada historija, a istovremeno ce biti i turisticka atrakcija u centru grada, ovo je moj prijedlog, ali vidjet cemo lijepo da gradjani ucestvuju u uredjenu svoje okoline, u svakom slucaju pohvano je da se sredjuje ova lokacija kako god bice bolja i ljepsa
Lijepo i da će se građani izjasniti :) svakako veliki plus na ovom projektu
Od mene puna podrška da se sredi ova lokacija :D
Svoju historiju ne smijemo nikad zaboraviti. Svaka čast za ovaj projekat obnove.
opstanak republike srpske i srba garantuje nato i putin...treba se drzati slova dejtona....i naravno demokratske prakse evropskih zemalja.
historija se mora cuvati i ocuvati, a ono sto me raduje je i ucesce gradjana
Ne mogu da vjerujem da godinama, sve do sad, niko nije pomislio da nesto uradi na ovom lokalitetu, obzirom da se nalazi u centru grada i da zauzima veliku povrsinu... Sta god bude bilo, nadam se da nikad vise nece biti onako zapusteno.
Kad se samo sjetim kako je zapusteno izgledalo prije ovih istrazivanja, i ovo je sasvim dovoljno.
kulturno naslijedje se treba cuvati, svaka cast
Mnogo se toga uradilo u proteklom periodu.Samo naprijed i za ovo veliko bravo 🖒