Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva pametna danas ! :D
Lijep intervju - dostojan reisa. Reisu Kavazoviću želim puno uspjeha, da mu Dragi Allah pomogne, da bude dobar k'o i prethodni reis, pa i bolji.
"Bošnjaci i Srbi moraju naći put da žive zajedno".. Kad bi cika reis i Anadolija hteli da budu 100% iskreni (sto je ocigledno nemoguce) sledio bi sledeci tekst: "...Dakle Srbi u BiH ce da zive, da imaju zivot! Ali, za kakav se "srpski zivot" mi zalazemo? Taj srpski zivot podrazumeva dosta ravnopravnosti, pogotovo u nebitnim stvarima. Srbi ce biti ravnopravni u svim nebitnim kategorijama, evo na primer mogu da slave Bozic i Usrks, i mi cemo im ga redovno cestitati! E sada, u nekim drugim stvarima za koje mnogi kazu da su najbitnije (konstitutivni narod, odvajanje od YU, preglasavnje, kao '92), e pa tu ce biti uslovno ravnopravni - dok se slazemo sve je u redu, a kada se ne slazemo bice onako kako mi kazemo, mi muslimanska politicko-verska elita (kojoj hvala dragom bogu pripadam). Takodje, na taj "srpski zivot" cesto ce imati uticaja nasi turski prijatelji. Recimo taj "srpski zivot" ce oni da zagorcavaju onako malo provokativnim izjavama, mozda i nekim konkretnim akcijama...itd itd"
Slutim ujedinjenje u neku vrstu konfederacije. Slutim ujedinjenje sa velikosrpskim nacional-šovinistima. ''Igmanska inicijativa''=''Benelux''!
Не живе само Срби и Бошнјаци у БиХ.. Или муфтија већ конта да је решио проблем са хрватима тако што их можете прегласавати?
Okanimo se za početak okupatora, bilo kojih i volimo sebe!!
Ti i taki poput tebe morate naci nacin da prestanete lagati i zavadjati ovaj napaceni narod! Svi ste vi isti!
Bošnjaci i Srbi moraju naći put da žive zajedno ---------------------------------- Ti to nalazi, ja znam ko nece ni u snu. Boli me quvac za Srbe.
moj babo i mama zive zajedno i preljepo im je. kao i sve ostale komsije i prijatelji. samo zbog takvih idiota kao sto ste vi, napaceni narod ne moze da skine sublimirajuci nacionalisticki mrak s ociju sto im ga vi prezentujete. pa zar nije dosta skrivenog nacionalizma ukomponovanog izmedju lijepo recenih rijeci,koje zaista zvuce obecavajuce. u tome ste top klasa konjine gupe. fuj
Razumiješ "senad.jahic.73" princip je u tome da su diktatura i anarhija previše neuravnoteženi u vremenu. Recimo u diktaturi imaš čovjeka koji je previše vremena na funkciji (recimo 12 godina), a sa druge strane u anarhiji imaš čovjeka koji je na funkciji pretjerano malo vremena (recimo 12 sekundi). Sve religije zagovaraju srednji put. Jel tako ?
Prvo da ih osunetimo pa cemo onda bit braca :)
Pa "senad.jahic.73" možda izgleda kao sporedna i nebitna stvar da je Reis ograničen trajanjem mandata nakon kojeg moraju biti itbori, ali to bi mogao biti napredak ne samo za muslimane, već i za pripadnike drugih religija. Demokratija nije bez nedostataka, ali je srednji put između diktature i anarhije. Jel tako ???
Nije!
''Republika Turske je država Balkana i najveća balkanska država'' kompleksi su čudo, nit je Turska na Balkanu nit je u Europi a dok se kačite s drugim van države, nećete naći zajedništvo u državi
Srbi su previše islamofobični,pa je to posve nerealno
MOŽDA MUZIČKI KVARTET KAO OPTIMUM: Da zajedno sviramo i pevamo kao četiri umetničke duše: (1)-bošnjaci, (2)-srbi, (3)-hrvati, (4)-albanci. Jel tako ?
Nije!
"Nova generacija Srba, pripadnika srpskog naroda, treba odrastati sa sviješću da zlo koje je učinjeno u Srebrenici ne može biti činjeno u njihovo ime i da nikada više tu granicu zla ne trebaju prijeći" moj reisu, nije niko to radio u ime naroda nego radi sebe što je bolestan. ja vjerujem da većina srpskog naroda nije saglasna sa zločinom koji se desio, ali se iz dana u dan pominje i stavlja na teret nešto što je nekolicina uadila. u Jasenovcu nisu kolektivno svi hrvati bili i ubijali, nego je šaka bolesnika to odradjivala. jedina prednost ovog vremena je što se ništa ne zataškava nego se govori o onome što se desilo...........