Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fukara, bas si glupan Allah selamet. Matereti se nemoj oglasavati više ...
Reisu, daBogda te ubili u Sandzaku, kur.vo prodana!!!!
Ademe, u brkove ti se p.o.p.i.š.a.m!
Bravo vizantijski smutljivci, imate razloga za RADOVANje! Uspjeli ste opet da posijete sjeme mrznje i razdora medju Bosnjacima u Sandzaku, ovaj put preko Zilkica, kao sto ste to uradili u Krajini preko Fikreta Abdica. Isto tako pokusavate da zametnete mrznju, razdor i sukobe izmedju Bosnjaka u BiH i Bosnjaka u Sandzaku, a oni takvi kakviu jesu, lahko nasjedaju na vase jeftine patke.
Slazem se! Isto tako treba zabraniti djelovanje SPC u BiH i formirati Bosansku pravoslavnu crkvu, jer institucije druge drzave nema sta da traze na teritoriji BiH. Kada to uradimo onda mozemo raskinuti sve ugovore s Vatikanom i formirati autenticnu bosansku katolicku crkvu po uzoru na organizovanje katolika u Kini. Slazes li se sada i ti?
san.ba Reis Cerić uzburkao strasti u Sandžaku ....//S druge strane, reis Zilkić zatražio je hitno hapšenje muftije Zukorlića i kazao da je pucanj u Makića u direktnoj vezi s dolaskom reisa Cerića u Sandžak. Muslimani Sandžaka su ogročeni, svaka kontrola nad njima je izgubljena. Mi sve činimo da ih smirimo, ali to je nemoguće. Moguće je očekivati da dođe do velikog međubošnjačkog sukoba sa nesagledivim posljedicama. Sandžak više ne može da trpi bahatost Zukorlića i njegove prijetnje da će kosovizirati ovaj dio Srbije. Muslimani iz Sjenice više ne mogu da obuzdaju svoj bijes, narod se organizuje u Tutinu – kazao je reis Zilkić.//.....
Fazon je sto rijetko koje vijesti pise sarajevo-x. Vecina vjesti su napisane od strane agencija. Posto je ovo srnina vjest oni naravno pokusavaju da izravnaju ovog samoproglasenog \"reisa\" Zilkica sa reisom Cericem.
what ??? \'\'Zukorlić is Jewish, American spy\'\' shock!!
Moze li se to bez uvreda?? thx 4 info
kada se osnuje bosanska pravoslavna crkva onda cemo moci tako govoriti,do tada cuti i ne seri IZ BIH je vjerska zajednicka bosnjaka Bosne i Srbije
ali dobro obrijani chhhetttennniiici su krenuli putem neobrijanih chettttniiikkka srbije. srbija i obrijani chhhetttnnik tadic su najodgovorniji za ovo. u svakom slucaju odgovor treba biti zestok.
jos jedan clanak u kojem sa-x prenosi KOS clanke.
B92 News Crime & War crimes Crime & War crimes Wahhabi: Zukorlić is Jewish, American spy 16 January 2008 | 19:50 | Source: Beta BELGRADE - The trial of a group of 15 Sandžak Wahhabis facing terrorism charges continued in Belgrade today. http://www.b92.net/eng/news/crimes-article.php?yyyy=2008&mm=01&dd=16&nav_id=46990
Ademe, orangutane smrdljivi!
Meni su narucili \"nazimche\"-svinche koje se jede za vrijeme Bozichnih praznika! Samo da bi ismejavali Hriscanstvo. Al sta cu,biznis je biznis,peci ce se prase na suhoj \"vinovoj lozi\".prelivat ce ga Novopazarskim crnim pivom. A jesce ga uz \"Srpsku salatu\" paradajz i lukac sa malo preko zejtina i posoliti. A Ceric nosi specijalni Travnicki \"fermentisani\" sir feta,da stavi malo u salatu. Nek im je uzdravlje,eto mi musterije.