Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je vođa reci nevjernicima, koji ti zavide i dosta toga od tebe mogu naučit...uz tebe je BiH .
Jel\' na Wembley-ju?
kad je vec sve to tako onda efendum zabrani ovim vehabistima da propovjedaju mrachne ideje iz ranog srednjeg vijeka i isto tako postvoiduj ovu nakaradnu srednjovjekovnu modu nabijanja burke zenama na glavu, jer mnoge garibuse obole od plucnih bolestiju zbog nedostatka kisika, dok se muzevi kao nadobudne m.u.d.o.n.j.e oblace po najnovijoj evropskoj modi 21-og vijeka i kao najljubomorniji seljoberi svoje su zene zakukuljili u te mracne odore, a tudju bi svaku do jedne pohebali pa makar bila i zmija u duvaru... neka si otisao u London, ali u nasoj avliji se svakakva korova nakotilo i budi primjer svima u Evropi pa startaj pozitivno u svojoj Bosni i Hercegovini i pomozi nam da ocistimo taj nepotrebni korov iz bosanske basce, jer to vehabijsko nije nase niti ce ikada biti niti ima ista sa nasom kulturom i tradicijom bosne srebrene kako su je nekada zvali...
Da je ovaj clanak o HOMOSEKSUALCIMA ili IZRAELU ili opcenito cjeloj toj grupi cionista nebi se mogao komentarisati... A vise upirajte sto redakcija ovog webportala neke clanke dozvoljava da se komentarisu neke ne??? Ko je i malo pametan vidice ko je dobar lik a ko los u ovoj prici, opcenito.
Postav kojeg je moderator izbrisao U ran~ku mnogo tog stoji, pise Ipak sama bit ISLAMA nije uvazavanje razlicitosti religija, kulture (suzivot) Kako drugacije objasnit svetezi polozaj NEislamskih religija u islamskom drustvu Bit ISLAMA je agresivno sirenje do potpune kontrole drustva, a kad postigne dominaciju drustva, poradi same svoje biti urusava se iznutra, izjeda sam sebe ISLAMSKO PROLJECE Sericu LAZES ISLAM i MIR SMIJESNO ps. MODERATORU JE6EM TI NANU ISLAMISTICKU
Mudro zbori, jos kad bi se tako i ponasao....
Braco Englezi,de ga malo uapsite,pa makar ga puscali ko Ganeta!
Nema veceg politicara od ovog,Bozijeg Sluge !!! J.e.be.m. l.m. sve.... Zbog ovih ce uvijek mrznja i rat !!
kralju Petre pisi iz Londona...
SELJAKLUK !
Sto u Londonu? Da nisu nasli kakvu masovnu grobnicu sa srebrenickim \'zrtvama\', a?
Ja vijesti i g.o.v.a.n.a
@@Smrdin, je l\' to oces sad da kazes da si ti veci Srbin od mene?
predpostavljam na engleskom? ;)
dobro si ti to razumio, a ako nisi pitaj svoju baku i prabaku šta su im turci radili u petak poslije džume, baš su kvalitetno znali izgubiti abdest na ovim vlahinjama.
Ako sam dobro razumio doticni je u petak imo za namazat dzema i to okacio na jutjub da se vidi?
Samo si nam jod ti trebao...