Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@reiZovac onda nije dao krv, već podršku. kao što rekoh - naslov je pretenciozan.
S Fikretom i njegovim ljudima nema o cemu da se prica TO TREBA PREKO NISANA RIJESIT SERIC 93. Tko spasi jedan ljudski zivot kao da je spasio cijeli svijet KOJE LICEMJERJE
Imamo za tvoju mamu halal mesa
KOGA ZAPADNE NJEGOVA KRV,NEK SE POZDRAVI SA ZIVOTOM
Procitah sve ove komentra i po ko zna koji put se uvjerih kakvi sve idioti hode ovom nam nasom lijpom domovinom Bosnom i Hercegovinom...
JEL U PITANJU HALAL KRV?
Koliko bi samo zivota mogao spasiti da se odrekne perverzno skupe vile koju gradi.
Hoccuuu da i moj komentar bude skriven zbog previse negativnih glasova :P
@SuverenaBiH O.S.M.T.H.
@Banja Luka za tebe sam siiguran da ne čitaš a ja na dan pročitam što ti nisi pročito u svom životu.Prije nego daješ tako samouvjerene komentare bolje da se malo informišeš o toj temi pa onda nešto kažeš majmune.
Sramotno ,krsi Boziji propis da bi se pokazao kao dobrocinitelj. R. eis zna za propis da mu nije dozvoljeno da dodiruju ruku druge zene koja mu nije blizi rod.Pitanje m. ahrema ,spomenuto je u K. uranu. Jos jedan u nizu njegovih djela koja pokazuju kakvo je njegovo opredjeljenje. Ako,ljude moze prevariti Boga nemoze ,sam pao sam se razbio.
SuverenaBiH-islam je vjera koja se trenutno najbrže širi, i za par godina će preteć čak katoličanstvo , pa ti crkni svinjo četnička. Kakav si ti kreten.Jesili svijestan sta pises u komentarima.Vijerovatno nisi svijestan a i mislim da u zivotu nisi ni slikovnice procitao a da o nekoj knjizi i ne govorimo. Zulejha svaka ti cast.Cin vrijedan svake pohvale.I nemoj obracati paznju na ove idiote sto te napadaju.
@4761 nemorate se vi bojati islama, vi ste i onako muslimani postali od Turaka.
Krv dao nije ali je zato na stolitre i to Muslimanske krvi uzeo KRVNIK I ZLOCINAC SERIC
zulejha. lijepo ime,ružno razmišljanje šteta
@4761 Ćaća ti je parazit kad te takvog odgoji!