Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Zukorlic je jedan od rijetkih ako ne i jedini musliman koji je natprosječno inteligentan i veoma obrazovan.Uporedite njegovu noc govora sa svim muslimanima političarima iz BiH i vidjecete koja su to dva različita pojma.Na to je vjerovatno uticali sto je radio i stvarao u Srbiji,tamo ima na pretek takvih.Nasi političari se bore da sastave dvije rečenice.Ovaj je za njih druga galaksija.
Postavite Bakira, samo još to nije bio
https://www.facebook.com/MuamerZukorlic/videos/2707347832638469/
Zato sto je vise seljaka sto glasaju nego pismenih ljudi
Što Safet Softić nije konkuris'o? On bi garant pobijedio
Zukrlic nema sanse iz dva razloga; previse je razgledan i obrazovan a drugi djeluje kao pojedinac i nebi mogao biti pod uticajem politickih velikana BiH. Kavazovic je dobar, nenametljiv i poslusan...sami zakljucite.
Kavazovic ce pobjediti jer je kadar zagrebacke dzamije, kao i ceric prije njega, kao i onaj prije njega...Jedna od 3 najutjecajnije dzamije u evrop; TAko kazu...
Dobri su obadvojica , Muftija Zukorlic nek jos malo pričeka dok ne zavrsi posao u Srbiji sto je započeo .
kavazovicu tisi za muftiju zukorlica prvacic
ovo mi zvuci ko ono rage against machine . reis against muftine
samo nemojte zaboraviti da nalozite vatru da se dimi kad izaberete
Ne znam koliko je lijepo nekog nazvati "mufty"? Ovakvom jezičnom egzibicionizmu na ozbiljnom portalu (kakav Klix valjda barem pretendira biti) ne bi trebalo biti mjesta.?
@brkox mufty je natpis na tablicama BMWa kojeg Zukorlic koristi
Nimalo pristrasno.
Sacuvaj nas Gospodaru lidera koji se kriju iza islama ☝️
Ovaj Zukorlic mi je odvratan i agresivan tip,ima da opeljesi IZ BiH,bude li nas on predstavljao a nije karakterom ni blizu nama odosmo u propast.Bit ce svadje i tuce gdje god dodje.
zukac ce bit glavni;0