Kanton Sarajevo
0
Registrirano oko 765 klizišta
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zajebante, onda se bar nemoj klet na nesto do ceg ti je stalo :-)
Smio bih se zakleti da Ibro tipka iz Zagreba! :-)
Nikakve razlike izmedju recimo Vratnika, Bistrika i ovih novih naselja. Najveca pljacka BiH nisu one basnoslovne od pomoci tokom ni nakon rata, vec pljacka stambenog fonda \"otkupom stanova\", koju je zapoceo Ante Markovic, a tom istom fondu dohakala ova vlast nakon rata, time kupujuci glasove i socijalni mir. Time su od gradjana BiH koji su te stanove i finansirali otete milijarde. Zbog toga ne mogu ni kriviti fukaru koju je prisiljena graditi kuce na diljaka, po klizistima. Jedino mi se gade ovi paraziti kojima ovi sada, kao, kvare pogled. Naaerem vam se u usta jadna i naguram znojavim nogama. Toliko za ovo javljanje.
Ma ko kad su to turci nasi uradili kvalitetno,.............kod njih ti je uvijek aktuelna ona stara, jos od turskog vakta:\"Drzi vodu dok majstori odu\"! Kad ih Bog nizasto nije stvorio sem da cuce kraj puta i cibukaju!!!
mORA TOLIKO BITI KLIZIŠTA KADA SU VLASTI DOZVOLILE TOLIKU IZGRADNJU, A NIJE SE MISLILO O POSLJEDICAMA SADA LUPAJ PARE U VREĆU BEZ DNA.