Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusi K direktorice
Pozivam svu NEVAKCINISANU GAMAD ovim putem da se PODHITNO vakcinisu. Da ne bi uvodili opet LOCKDOWN. Uvesti OBAVEZNU vakcinaciju za djecu ispod 12 godina. I zahtjevamo uskoro i zatvaranje skola i svih javnih i privatnih objekata s ciljem da prevenisemo zarazu COVIDOM 19.
Da je nešto tako opasno,svi bi samo hrlili da primimo vakcinu,stopa preživljavanja je 99% Da je vakcina tako dobra,koštala bi 2000dolara i bila bi dostupna samo odredjenim. A ovaj eksperiment ubrizgajte sebi u dupe gospodjo
Trebali bi se svi vakcinisati da jednom ode ova korona prokleta ljudi umiru a nece da se vakcinisu !
Svi se nesto brinu za ovo. A niko se ne brine za gladne obespavljene ljude u BiH. Sto li?
Posjeti moju ćenifu da se pos erem na tebe.krvopijo
Hocel bit rostilj i pjevaci
Koje građane ? Građani su se vakcinisali a ovi sto nisu nevjerujem da se mogu nazvat građanima.
Da, da FGR i ostala Sorošćad su se odveć vakcinisali.
a zašto se zetra baš zove zetra, i ostale misterije islamske deklaracije i šeri BiH unitarizacije
A vakcina
Objektivni klix, ni rijeci o godisnjici zlocina ABiH nad Hrvatima u selu Grabovica, gdje je casna Komsiceva vojska pobila puno selo civila. Bravo ovjektivni klix.
Bolje piti ivermektin nego se špricati
jos malo i neces u svoju kucu moc uc bez valcine
Pitam se samo da li su antivaxeri svjesni toga da se nikome sem sami sebi ne inate, i da će ako sebe i djecu ne zaštite ne samo id covida vratiti sve pandemije. Da li iko uopste vise razmišlja? A kukati znaju kada nas zatvore. Gdje je otišao zdrav razum?
Kod tebe nije otišao
Jos malo ni u wc neces moci bez vakcine
@ SretnoVakcinisan... Ti si vakcinisan u mozak ...dovljno ..a sebe zatvori zamorcu jedan..mrš...
Ujedinjeni Nesposobnjakovici