Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Naša stranka navodi i to da je sporna odredba izbornog zakona po kojoj se glasački listići prebrojavaju na lokalnim biračkim mjestima što direktno otvara mogućnost kupovine glasova i kažnjavanja birača koji su glasali za opozicione stranke.\" Cuj to ? Nisam to znao. Pa nije ni cudo sto na svakim izborima moj grad Trebinje dobije minimalni broj glasaova pro-BiH stranaka. Iako je 20% bosnjacka zivilo prije rata. Kako se sjecam na predproslim izborima SDA je imala ukupno 25 glasova u Trebinju a SDP 20. U Trebinju ima cirka 25.000 registrvanih biraca !!!???
jes kasno za ove izbore... ali ova inicijativa za reformom iz. zakona je sasvim ok... kad bi se promijenilo bilo bi puno bolje...
Malo ste se kasno sjetili ali dobro, jos ste mali pa cete tek nauciti :)