Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...što ti je "nezavisna" država...trećerazredni pravnici američke ambasade joj kroje ustav entiteta :)
PC ne diraj, a hrvatima pravimo treći entitet, a bošnjaci nek budu evropski palestinci, cijela poenta kampanje za tzv. promjenu ustava federacije, a države ni na mapi, nigdje inicijative za promjenu ustava BiH, valjda ustav BiH (dejtonska luđačka košulja) odgovara amerima i europejcima...
možda zato što domaći "stručnjaci" nisu sposobni? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...opet sve u federaciji... hajde me ubjedite da isto mozete sprovesti i u RS-u... na.bij.em i americku ambasadu fol laje na Dodika a sprovodi reforme samo na podrucju FEDERACIJE ( ne kazem da nam nisu potrebne...jesu...treba ukinuti i kantone...) al idemo hapsenje i Dode i protiv njega ima dokaza vise od bilo kojeg politicara u cjelokupnoj BIH...
Kojih dokaza Bakira Hadziomerovica i FataTV ??? Bosnjaci osvjestite se propaganda vam je gora nego kod Milosevica :))) . RS funkcionise i to je ZACEMENTIRANO . OD DRVETA NE VIDITE SUMU :)))
Adminu, je.o ti Trnka mater, što si mi izbrisao komentar!
o , neeeee. ukidaju se dvije fotelje. sad ce bit kukanja naravno opet politicara ko fol ugrozena nacionalna vitalnost jednog naroda
...scirea, avlijaneru...čim odem spavati, ti se raspustiš :)
''Ni pod koju cijenu se ne smije dozvoliti da Muslimani u Evropi imaju funkionalnu državu'' - ''spasilac'' Bill Clinton u Daytonu, Ohio, 1995.
Ko insistira i čuva fbih, taj još više čuva manji entitet, jer federacija je jedini garant opstanku rs. Problem je u tome što previše federalaca ima korist od postojanja fbih, a upravo na to računaju u banjaluci.
Kakva Federacija?Cuva je Amerika i Evropa.
predug rok za uspostavljanje vlade. Za 5 mjeseci se može svašta desiti. Taj rok se mora smanjiti na mjesec dana. Kada već pravimo Ustav, daj da je kako treba. Ne zaboravite da kasnimo i da moramo biti duplo efikasniji! Imenovanje Sudija je također prekomplikovano. Korak sa Predsjednikom parlamenta je višak! Ostalo je OK.
Americka diplomacija k'o fol za Bosnu i jos vise k'o fol za Bosnjake, a krkaju ga upravo i Bosni i jos vise Bosnjacima i to do bubrega. Ispunjavaju sve cetnicke vlazne snove jos od Daytona. Jebote, manje zla su nam nanjeli Rusi koji se otvoreno izjasnjavaju kao neprijatelji bosnjacki, nego americki "prijatelji"?
Prijedlog je sigurno bolji nego sadasnje stanje, pustite se rs sada doci ce i to kad tad na red, prvo se moraju stvari regulisati u federaciji, ali sve ove promjene bez smanjenja kantona na maximum 6, a najmanje 4 nemaju veceg efekta.
A zasto se PRVO moraju stvarati regulisati u FBIH nego u genocidnoj krepotini? To kao nije moglo istovremeno? I takvih suplji dosta.
Kasd se srede stvari u Federaciji e tad ce biti nemamo vremena za ostalo hahahaha :P
Mi u Bosni i Hercegovini smo jedinstveni samo po jednom, tj. po ovom politickom aparatu!
Zasto manjine u zapadnoj Europi nemaju veto? Zasto 3% maleske BiH populacije dobiva konstitutivnost i pravo veta? Dje to ima?
Nista se ne brini Ante ovdje sakuplja dragovoljce za Poglavnika vidis da peca . ne brini sad ce on tebi bubnuti jedan komentar o opste zlim Srbima koji su nanijeli najvece zlo Bosnjacima i podsjetit ce te na vjekovno partnerstvo ( 1941-1945 ) izmedju Bosnjaka i njegovih Hrvata i ti ces biti miran i mirno ces spavati sve dok ne dodje druga tema u vezi Federacije :))) . Daj ukljucite se malo hebiga :))
@ vitezkrsta - Ante je loš i ustaša jer ne želi treći entitet? Nastavi da jedeš govna sa tri prsta babunu vlaški.
Koje kino, uvode Sejdic Finci kako bi malezi i Kroati preko konstitutivnosti preglasavali Bosnjake, u isto vrijeme aprtheid na pola Bosne, gdje Bosnjak ima manja prava od pasa?
Nista se ne brini Ante ovdje sakuplja dragovoljce za Poglavnika vidis da peca . ne brini sad ce on tebi bubnuti jedan komentar o opste zlim Srbima koji su nanijeli najvece zlo Bosnjacima i podsjetit ce te na vjekovno partnerstvo ( 1941-1945 ) izmedju Bosnjaka i njegovih Hrvata i ti ces biti miran i mirno ces spavati sve dok ne dodje druga tema u vezi Federacije :))) . Daj ukljucite se malo hebiga :))
vitezkrsta - potraži dedu na ovom snimku, dok jedeš govno sa tri prsta http://www.youtube.com/watch?v=EPxQTZhJ1cM
Sve ono sto je klempo objavio nakon sto je Lagumdzija kapitulirao pa potpisao onaj sporazum u 22 tacke, gdje daje sve Dodiku i Covicu sto su do tad mogli samo sanjati, ispade istina. Ili je Lagumdzija teski izdajnik ili je ucjenjen,uglavnom izdaje Bosnjake gdje god stigne. Klasicna peta kolona.
jadan ne bio ovo nema veze sa Lagumdžijom. Pročitaj vijest i piši smislene stvari, zasluži makar tu platu koju ti daju da komentarišeš.
Kuku nama. U RS-u ima predsjednk a u FBiH ga nema. Asimetrija još tri puta veća
hahahaha :D Dobar :D
Znaci ipak treci se stvara? Jebote ovaj Zlaja gori nego da je lokator za navodjenje NATO projektila, zasto su cetnici optuzivali Djindjica. Doci ce Zlaja ubrzo vrijeme kad cemo te "silovati" na izborima. Nadam se da to i ti i Hadzic shvatate i da vam slijedi jebena kazna. A ako pokusas sprijeciti izbore raznim spletkama, onda ce te se rusiti na ulici. Zato uzivaj na Poljinama jos malo, nakon toga slijedi Zenica za reket.
Pročitaj tekst jadan ne bio. Šta je ba s vama, za šta vas plaćaju?! Makar čitaj prije komentarisanja.
BIH se neće raspasti. Vjerujem u nju samo da se Srbe ne nagradi za genocide, etnička ciscenja, silovanja.. Srbi neće dobiti ono što žele!
Opet pecas ma covjece ovdje ces upecati pokojeg koji obozava poglavnika i to je to. A Ante sta da radimo sa Genocidom koji je bar 30 puta veci koji je napravljen nad Srpskim narodom u 2 svjetskom ratu kako to nadoknaditi???Kad Naciste pricaju o genocidu to je vrhunac cinizma :))) Opet lozis Bosnjake drzis se one stare latinske a Zavadi pa Vladaj hehehehe . Polako polako . Naciste ce dobiti ono sto traze KAD TAD makar to trajalo stoljecima.
A pogledajte mu ovdje komentare http://www.klix.ba/vijesti/bih/gradonacelnik-mostara-oduzeo-pecat-gradskom-vijecu/130506096
PRIKAŽI ODGOVORE (4)