Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan dan do proslave dana drzavnosti Republike Srpske! Dolazi i Tadic. Srbi, srecni praznici!
Tamo gdje najljepsa se zora budi, Casni i ponosni zive dobri ljudi, Tamo gdje se radja naseg sunca sjaj, Stamen, prkosan je moj zavicaj. Za njega svi se sad pomolimo, Drugu zemlju mi nemamo. U srcu mom samo je jedan dom, U srcu velika moja Republika, U srcu mom najljepsa zvijezda sja, Moja Republika, REPUBLIKO SRPSKA. Tamo gdje su nasi preci davni Ime upisali u svaki korak slavni, Tamo gdje se radja naseg sunca sjaj, Stamen i prkosan je moj zavicaj. Za njega svi se sad pomolimo, Drugu zemlju mi nemamo. U srcu mom samo je jedan dom, U srcu velika moja republika, U srcu mom najljepsa zvijezda sja Moja Republika, REPUBLIKO SRPSKA.
GO HOME
- Zvuči nevjerovatno, ali u Bosni i Hercegovini je dozvoljeno negiranje genocida, holokausta i zločina protiv čovječnosti! Tako su odlučili poslanici Predstavničkog doma Parlamenta BiH. Oni su 30. decembra 2009. godine u drugom čitanju usvojili izmjene i dopune Krivičnog zakona BiH sa 29 glasova. Jedino su poslanici iz SDP-a bili protiv, a uzdržan je bio poslanik iz SDS-a Mirko Okolić. Naime, usvojen je amandman poslanika Momčila Novakovića pa je izbačena odredba kojom se sankcionira negiranje genocida, holokausta i ratnih zločina. Izbacivanje te odredbe ultimativno je tražio poslanički Klub SNSD-a i to je bio uslov ove stranke, čiji je predsjednik Milorad Dodik, da prihvati izmjene Krivičnog zakona. \"Ovo je užasno i potpuno mimo svijeta. Izbacivanjem odredbi o kažnjavanju za negiranje genocida, holokausta i zločina protiv čovječnosti ne uvažavaju se ni međunarodne rezulucije i konvencije\", kaže poslanik Denis Bećirović.
zbog ovakvih sadistickih izvjestaja, svakodnevnih politickih bombardovanja istim vijestima, istim igrankama, istim igracima bilo iz sjene ili onih na vidnom polju i sve sto samo bolest i smrt donosi - cak i naslovnicu saxa sve manje i manje otvaram kome je malo 20 i kusur godina rijetko svoje i previse tudje patnje evo mu idealno mjesto za sadomazo jebacinu medj rogove
############################## ######### ###### I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU ####### ############################## ######### ##~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~## ##~~~~~~~~~~~~~~~~§§~~~~~~~~~~ ~~~~~~~## ##~~~~~~~~~~~~~~§§§§§§~~~~~~~~ ~~~~~~~## ##~~~~~~~~~~~~§§§§§§§§§~~~~~~~ ~~~~~~~## ##~~~~~~~~~~~§§§§§§§§§§§~~~~~~ ~~~~~~~## ##~~~~~~~~~~~§§§§§§§§§§§~~~~~~ ~~~~~~~## ##~~~~~~~~~~~~§§§§§§§§§~~~~~~~ ~~~~~~~## ##~~~~~§§§§~~~~§§§§§§§§~~~~§§§ §~~~~~~## ##~~§§§§§§§§§§~~§§§§§§~~§§§§§§ §§ §~~~## ##~§§§§§§§§§§§§~§§§§§§~§§§§§§§ §§ §§§~## ##~~~§§§~~~~~~§~~§§§~§~~~~~~~§ §§~~~~~## ##~~~~~~~~~~~~~§~§§~§~~~~~~~~~ ~~~~~~~## ~~##~~~~~~~~§§§§§§§§§§§§§~~~~~ ~~~~~## ~~~##~~~~~~~~~~~§§§§§~~~~~~~~~ ~~~~## ~~~~~##~~~~~~~~§§§§§§§~~~~~~~~ ~~## ~~~~~~~##~~~~~~~~§§§~~~~~~~~~~ ## ~~~~~~~~~##~~~~~~~~~~~~~~~~~## ~~~~~~~~~~~~##~~~~~~~~~~~~## ~~~~~~~~~~~~~~~##~~~~~~## ~~~~~~~~~~~~~~~~~~#####
a majke vam srbi, kako vam vise ne dosadi da se svi sprdaju sa vasim referendumom. pa raspisite ga, otcjepite se, budite junaci, udjite u istoriju. cijeli svijet vam se smije dok i vi i vasa djeca ostariste cekajuci referendum. nema smisla, vi ste hrabar i ponosan narod, dosta je vise shege sa vama.
Svaka cast G-ne Inzko!S genocidasima nemozes imat normalan razgovor i dijalog,genocid tvorevina je nastala svak zna cemu i ona treba bit ukinuta.Pomozite nam da nasa BiH-a pocne napokon demokratski funkcionisat bez aparteida koji je vec cetranest godina koji vrsi GT-a i fasistoidni politicari u GT-i kojima je jedini cilj pljacka drzave i naroda i unistenje nase zemlje drevnih Bosnjana. Pokusavaju napravit od BiH-e jednu diktaturu i fasizam je na svakom koraku po GT-i! MZ-a nam je namjetnula nozem pod grlo GT-u za zaustavljenje rata i agresije na BiH-u,Daytonski sporazum nije USTAV vec sporazum koji ta GT-a ne postuje i terorizam radi nad drzavom BiH-om i njenim gradjanima! Smrt fasizmi sloboda narodu! BiH4EVER!
Jel ovo OHR misli da su svi u BiH Idioti? OHR krsi Dejtonski sporazum i to konstantno. Inzko, vrati se u Austriju, idiote jedan.
SRB-IN 06.01.2010. u 18:18 Dodo samo ih karaj jos ce oni da jecaju... E bas vas kara svaka mu cast.
tzv. rs je garantirana dejtonskim sporazumom a ne BiH.
\"Upravni odbor Vijeća za implementaciju mira je također u više navrata podsjetio vlasti i lidere političkih stranaka ove zemlje da je BiH međunarodno priznata suverena država čiji se teritorijalni integritet garantira Daytonskim sporazumom...\" pa magarci jedni, kakve veze ima suverena drzava sa referendumom entiteta, cuuuuj teritorijalni integritet garantovan dejtonskim sporazumom.. pa BiH je postojala i prije dejtona.. po ovom saopstenju izgleda ko da su Bosnje najavile referendum, jer oni su za jedinstvenu BiH... integritet.. ispada da ce MZ rasturiti-podjeliti BiH ako ovi raspisu referedndum... cccc.
Ma i ovi stranci kenjaju kao foke imaju plate od par desetina hiljada maraka , i ne ide im se nikako odavde. Moraju svaki put smišljati razloge za ostanak.
Blejo blejo vlaska gadna zivotinjo jos malo ce ti
A ovoi je skroz u skladu sa zakonom. Na optužbe da u BiH postoji 11.000 mudžahedina, portparol Ministarstva inostranih poslova BiH Amer Kapetanović odgovorio je da se radi o 11.000 naturalizovanih državljana. Broj boraca iz islamskih zemalja u bh. ratu nikada nije objavljen. Zagrebački \'Nacional\' je objavio da ih je bilo 6 hiljada. Takođe se nezna ni tačan broj naturalizovanih državljana iz islamskih zemalja, kao ni broj stranih državljan sa pasošima BiH. Djubrad bjelosvjetska i OHR i ovoh 11.000 + sve pot.uri.ce.