Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodik nema onu stvar za to da to moze davno bi to uradio buhahha dodik vam samo oci maze nema od od toga nista
Mic po mic, nestadne egnocidne nakaradne tvorevine zvana velika Bosna i Hercegovina. Zšato ste se bošnjaci toliko uzbudili, pa samo komenarišete? Ha ha ha ha, jedva čekam mart
MILOKRAD DOBIT...
Voliko budala na ovako malom mjestu odavno nisam vidjeo.
Vidi mu samo njuske seljacke.....samo mu brcici hvale i dobijes malog hitlera sumskog.....jadni vi kad vas satorski.....vasarski pjevac trenira hehehehe !!!!
Pošto sam ja jedna ozbiljna institucija, molim gosp. Milorada iz Laktaša i njegove pristalice da olako ne barataju i ne sramote moje ime. Referendume mogu provoditi samo oni koji to umiju. On i njegovi su probali \"njakav\" referendum pred rat i...? Ne može! A braća Bošnjaci referendum naprave sad pa sad i otcijepe se kad im ćeif! Zato srbi, pamet u glavu i nemojte se bavit ozbiljnim stvarima, nije to za vas. A ako vam se baš nekud ide... sretan put s pesmom \"Mile vozi traktorče a moj dika motorče, trkaju se mili sine ko će prije preko Drineeeeee...\"
http://www.erepublik.com/en/referrer/Admir+M
Dodo bi mogao poletiti do dedinja
Jedna tacka od srbovanja svih srba kod Tadica. Laktasenko uvaljuje folove skrecuci paznju , da se vlasi neprisjete ,i da nastavi kriminal i pljacku Bosne za sebe i,Srbiju i Rusiju.
??????????????????????
More li jarane pomoći još koja peticija pride ? Možemo poslati i Kebu po Obamu a dok se on ne vrati blokirati sve važnije raskrsnice u Sarajevu. Dok se fkra ne smiri djecu poslati u Gluhu Bukovicu. Alahimanet
NARODE na ULICU i trazi od Amerike protektorijat,slusajte Pipu i ne cekajte!DOSTA nam je krvolocnog srbizma bolesne kolektivne paranoje!TRAZITE americki proktektorijat i tacka!Ne cekaj dosta smo 1992- slusali pojedine nece bit rata pa oni svi svoje porodice na sigurno a narod na klanje i sliovanje!BiH4EVER!
Trazit pod HITNO produzenje mandata OHR-a unasoj drzavi,OVO sve pocinje mirisat na rat!
Ova budaletina pipo opet pobjegao iz bolnice pa maltretira ljude.
,sad je kasno ko i malce logike i svjesti ima ZNA i svhvatio je da je izdajnik tihic vec dvadeset godina srbski spijun i srbin.Da nije nebi nacistickoj srbiji NIKAD bilo dozvoljeno ukidanje viza prije BiH-e!!!