Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kome ce da je proglasi? Pa to bi svijet diplomatijom, ekonomijom i medijskom psihologijom bacio na koljena za pola godine, bez ijednog ispaljenog metka. Bili bi svjetski isprdak. A na stranu to sto mislis da bi oni koji vole ovu zemlju bas tako mirno sve posmatrali. Hej, covjece, odakle nam pravo da izdamo nesto sto postoji vjekovima i sto nas je sve skupa iznjedrilo? Ma nema sanse :))
On ce u februaru proglasiti republiku smrdsku......a mi cemo to tako mirno gledati (moguce je par novinskih clanaka i koja emisija 60 minuta u kojoj se ovo sve osudjuje ) i to je to.....E kad se to zavrsi onda ce ustasici poceti pricati o 3 entitetu,haman nemaju svoju televiziju na rvatskom jeziku,ugrozeni gore nego zidovi,dok i oni ne dobiju svoju hercegbosnu...A mi cemo i dalje to gledati i gledati,i necemo imati ni za hljeba/kruha....I dalje ce politicari biti najveci lopovi i kriminalci...a mi cemo glasovati za hdz/sda/snsd...... PS. Ovaj tretman istinom kostao je 2000KM...uplate mozete vrsiti na br racuna: Vidovita Selma 154600224356789
Odošmo mi iz Bosne i to bez rata.Neznam samo čime bi nas vi muslimani napali.Artiljerija,PVO,Avijacija OS BIH je u Banja Luci.Od 1991 niste obrazovali nijednog oficira, nema više Beograda.U svakom slučaju pukli ste.
A sta ako izglasaju da nedaju podrsku Daytonu. Hoce li se samo-ukinuti :)))
Ja koliko vidim i hrvati i srbi imaju mogucnost odlaska bez viza u inostranstvo, zbog koga onda Bosna nije doblia bezvizni rezim?
90% ovih velikobosnjaka koji laju kako jedva cekaju rat su ili malo(umnici)ljetnici ili u inostranstvu!!!!!
Cime nas zamaraju boze dragi. Da hoce vise i ti izbori proci, pa da nas malo ostave na miru. Cuj referendum, cuj otcjepljenje :) Opustite se ljudi, nema od toga nista. Onaj kriminalac u RS-u ce svakako dobiti izbore. Ne trebamo mu jos i mi pomagati. Samo se opustite i ne komentarisite dnevno politicke vratolomije kojekakvih ludaka.
@Miki Obriši svoje pelene balo.,
To samo opisuje Vas, genocidase onakvim kakvi zaista Vi i jeste, nije ni cudo sto nam nedaju bezvizni rezim, jer kad samo covjek pogleda denocidna tvorevina je puna onakvih kao sto si ti, zatucani smrdine. Jel i tebi ko i Goranu Hadzicu, turcin j.e. bao Babu u sumarku, pa si sada toliko kivan hehehehehehe
Ja podrzavam Dodikov prijedlog i nadam se i zelim da izglasaju nepovjerenje Dejtonu te da se odluce za secesiju i samostalnost pa da nastavimo drugo poluvrijeme tamo gdje smo stali u oktobru 1995. Pa da Miletu napravimo jednu traktorijadu jer ocigledno hoce da pokaze da nije dzaba dobio nagradu za najboljeg traktoristu u Laktasima. Nase je samo malo da pricekamo, da im ako treba i pomognemo da organizuju taj referendum i da ih se i rijesimo zauvijek, ako Allah dz.s. da. A i da vratimo Hrvate u Derventu, Modricu, Bosanski Brod i mjesta privremeno okupiranog dijela BiH. Allahu ekber i za Dom spremni!
OPET GROKCE IZMETSLAMSKA KRMAD, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA, ISKENJAM NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA I OBRISEM DUPE KURANOM!
Momo, u vezi MIlorada: Mislim da u formi polušale, poluzbilje treba da ga napadneš što je lajao na tebe, kad on lepo zna šta ti znaš o njemu, i kad on zna da si ti sprečavao da ga brukaju, da umnožavaju neke kasete i prodaju, ne znam, reci, ni šta je na tim kasetama, ali sam rekao da to više u srpskom narodu ne sme da se čini. (Na kasetama bi bile njegove pedofilske avanture u hotelu Bosna, ali se ti pravi da ne znaš. Naravno, moraš jedno vreme provesti sa njim nasamo.)
@NPYD Koja si ti kljusina balava.
valja opet ratovati...al sta ces..sta se mora nije tesko...
Jedva cekam dan referenduma o izdvajanju iz BiH - to je dan nestajanja genocidne tvorevine i tjeranje pogane vlahadije preko i u Drinu :)