Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
auuuu što ga šuknu ivo zlaji !!!!!!!!!!! a i bota danas u karidjordjevoj. u prevodu, libo nas racku za referendum, nije dobar ali se necemo potresti ni ako ga sprovedu. bosnjaci su ostavljeni sami sebi.
Dakle, Josipovic je odrzao lekciju lijepog ponasanja Lagumdziji koji je totalno pobrkao vrijeme i vlastite domete. Dobra pljuska citaj samarcina Zlaji za nekulturu i nediplomatsko ponasanje. Svaka cast Josipovicu.
Referendum vezan za cijelu drzavu se ne moze odrzati na dijelu jedne drzave. Uopste ne vidim, zasto se ovome pridodaje toliko znacaj. U isto vrijeme kada oni raspisu referendum o sudu i tuz. BiH, u FBiH nek raspisu referendum o ukidanju Republike Srpske. Sto se tice Josipovica, jako me razocarao. Nije se mjesao u unutrasnje odnose BiH kada je sa Jadrankom slao pismo o \"ravnopravnosti\" tri naroda. Vjerujem da ce Hrvati, a i sam sam katolik, biti puno ravnopravniji bez HDZ - a na vlasti.
\"Velike odluke u BiH moraju se donijeti konsenzusom sva tri naroda\", komentirao je Ivo Josipović najavu Milorada Dodika o referendumu u Republici Srpskoj. Josipović se oglasio nakon što je to od njega javno zatražio predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Zlatko Lagumdžija. \"Referendum ne držim dobrom idejom. Ne držim dobrim ni bilo koji pokušaj da se važne odluke donesu bez suglasnosti sva tri naroda u BiH i to ističem od početka svoga mandata. Nadam se da će Lagumdžija to načelo i sam primijeniti u svojoj političkoj praksi,\" poručio je Josipović, prenosi Radio Slobodna Europa.
Necenzurirano: http://www.bljesak.info/content/view/73225/159/
E neka mu je Josipovic odrzo slovo.
Bilo je i vrijeme da neko na ovaj nacin Lagumdziju spusti na zemlju. Jer, koliko se napuhao, jednom kada bude pdao na zemlju morace da se udari...Bolje ovako sa malo manjih visina da tresne. I jest provala od covjeka posto.
A g.Josipovic bi da sam bira kada bi da se mjesa, a kada ne u ono u sta se, kako i sam kaze, ne smije mijesati. :D:D:D A sto se tice trazenja podrske od njega- hahaha pa sastancenje sa KraDeZe-ovima kad njima prahne, zajednicke izjave itd. itd. nisu \"postizborne slagalice\" u koje se ne zeli mjesati jer su stvar druge drzave, a kad isto zatrazi SDP BiH onda jeste. Samo je potvrdio koliki je mrzitelj BiH sto je bilo ocito nakon svoje \"poznatije\" prethodne izjave. Josipovic je provaljen - Tudjman u malom :P
hvala gospodine Ivo..veliki gospodin čovjek !
Dejtonski MIROVNI SPORAZUM garanciju na njega su dale najveće sile svijeta:SAD,RUSIJA,EU varaš se ako misliš da će neko od njih tako olako povući svoj potpis. BiH ima svoje institucije i one su sve organizovanije i jače,vrijeme je na strani BiH.
ČUJEŠ LI TADICU..
Bravo Ivo..pametniji si od Tadica..mada i on nije rekao ništa protiv unutrašnjih stvari u susjednoj državi
Nisu ostavljeni sami sebi nego ce masa muslimana stopiti se u katolicizam i tako nakon nekih 70 godina ti isti katolici ce jurisati preko Raske da pobiju muslimane. Jer mi Srbi ne tjeramo muslimane da mijenjaju religiju i veoma brizljivo ih cuvamo u Raskoj regiji jer je to deo nase kulture cega se mi ne stidimo i veoma dobro znamo da su oni SRBI ISLAMSKE VJEROISPOVIJESTI. A ovim se u Bee Haa lose pise, svjedoci smo da danas tek citamo kako neduznog mladica prebise tzv katolici jer nije znao OCENAS to je taj narod kome su Srbi islamske vjeroispovijesti poletili u zagrljaj
Pardon 21.11.1995
Pa ja ne vidim u cemu je problem i sva tri naroda ce ucestvovati na REFERENDUMU ali u REPUBLICI SRPSKOJ posto ga Drzava PEDERACIJA Bee Haa nije raspisala neka ga nekom drugom prilikom raspisu jer od 21.11.1975 Bee Haa je samo regionalna pripadnost dok su Deytonom osnovane dve drzave u toj regiji a to je SRPSKA REPUBLIKA i PEDERACIJA Bee Haa