Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je super, u FBIh trebamo sprovesti REFERENDUM o UKIDANJU RS-a.
Čoviću, ti treba da si u zatvoru! Narode, trebate doći u Livnu, pa da vidite ko je ugrožen u Livnu. Bosanci nemaju za kifle. Hrvatski jezik u škola, ustanovama, \"Herceg-Bosna\" zastave, hrvatske i dosta priče o ugroženosti hrvata u BiH! Puna mi je kapa vašeg nacionalizma... Hoćete državu??! Bujrum u Hrvatsku ! Bosnu i Hercegovinu nikada nedamo! Ako treba ginemo !!!!!!!
@srbi....ikad culi za bidet? naravno da ne.....BTW tek ste poceli koristiti toilet papir zadnjih decenija, do tada ste koristili lisce ili nista i sad u sumskoj jedva da se nekad okupate (nemate provod vode i struje) a kamo li da brizete guzicu (ni para ni kanalizacije) a u srbiji milijun i pol ljudi zivi bez toaleta i kupatila....60 % ne pere zube svaki dan....hmmmm dovoljno kaze o vama kao narodu
Kažeš prošetaj po Prijedoru i Banjaluci pa pitaj nekog Hrvata? Pa tamo uopće i nema više Hrvata, ostalo ih je veoma malo. A šta misle o Čoviću, to vidi u rezultatima izbora, tamo nikad nije postojala nijedna hrvatska stranka osim HDZ-a, bila je devedesetka u Banjaluci pa se samukinula.
SA-X....Vi namjerno razvaljujete raju sa vasim sistemom komentara.......vise zasto ovakve komentare nema:avaz,buka,nezavisne...itd. Mislim da bi ovaj portal bio sevap poslati offline.
a ovog sto misli da se Bosnjaci lazno predstavljaju kao Hrvati. Prosetaj do Prijedora, Banja Luke... ili nadji nekog Hrvata iz tih krajeva pa ga pitaj sta misli o Srbima i Covicu.
potpuno jasno da hoce da idu do kraja, mracne sile fasista uzimaju mah a na nama je da im izbijemo dah i ne samo to vec i iz lude im glave takve zlobne i krscansko teroristicke poteze protiv BiH. voli covic podrzati mamlaza dodicenka jer on sto kaze covic misli.
Dragane ti si stvarno kreten od covijeka. PA vidi se da si BIo jugosloven 1992 godine,
ne seri ti znas i sam da je to istina jer nisu svim srbima isprani mozgovi kao sto su tebi !!!!
u bosni postoji vise SRPSKI terorista nego islamisata jer vama je neko isprao mozak da su svi muslimani teroristi pa to vi i dalje vjerujete jer nemate pametnijeg posla nego da trazite druge krivce za nered u vasoj bjednoj RS !!!
Ajde guzonjo ne seri ,budalo....
i da bude sproveden referendum biti ce tako sredjeno da su svi za zelje dodika a to znaci da ce tako ionako on dobiti iako nebudu svi glasali za te izmjene jer to ce on tako srediti da su svi za izmjene jer za njega ne postoji NE !!!
Nisam siguran da problem sa Lukom uopće postoji. Ako on hoće da živi u Bošnjakistanu, nije nikakav problem. Meni osobno ne smeta. Nadam se da ni Luki ne smeta što Hrvati hoće federalnu jedinicu jer ona nije zamišljena da obuhvata njegovo Sarajevo. Znači svakome kako voli, da jedni drugima ne namećemo, tako i jest najljepše. :)
znači jedini koji su na strani pravde su tvorci reketaške vlasti koja neće izdržati ni ovu godinu, ustaše i mesari, MAŠALA lipo nam se piše FREE HERCEG BOSNIA
Šta vi poturice u stvari hoćete ? Ne kontam ?
raspisujem natječaj za 2 mil čobana, mošnjaci navalite evo posla
Zeleni zub=tambura=podvojena ličnost=muslimaj.munčina !