Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@*.* slazem se
ti si bas covjek od percepcije, to nikom prije nije palo na pamet =)
Pa tada nismo imali te mogucnosti ali danas imamo i naplata duga ce biti mnogo veca sa zateznom kamatom....Evropa nas je naucila da oni to toleriraju i da je kod njih u zatvorima mnogo bolje cak imas i godisnji odmor....... Zato dug se ne smije zaboraviti
ma kakva improvizacija to ti je treniranje stada ovaca u pc-ju.... Hajmo smrdi svi u glas beeeeeeee beeeeeeeebeeeeeeeeeeeee
Realnost povratka Bosnjaka iHrvata u sve njihove prijeratne krajeve tj.gradove Bosne je ne samo neizbjezna nego ubrzo ce da se i provede tako da ce svi ti gradovi biti ponovo naseljeni sa njihovim starosjediocima.Foca,Visegrad,Rogatica,Zvornik,Srebrenica i cijela posavina i sa Hercegovackim gradovima,kao sto vidite reforme se provode i provodice se i dalje.Nema raja bez rodnoga kraja.Povratak,povratak i samo povratak ce rijesiti sve nase probleme.Ko nevoli Cjelovitu,Nezavisnu Nuverenu i Nedjeljivu Bosnu i Hercegovinu i nesmatra da je to njegova rodzena drzava omogucice mu se odlazak u neku drugu zemlju,Srecno! To je nasa buducnost.
Stakori genocidni, budite mirni za vase dobro, nemojte se sluziti lazima u buduce, istina i samo istina, nije ovo Smrdija.
Alternativa 2006. povampirenom Dodiku, strankama i liderima iz lige vladara1990. je Nasa Stranka iz RS-a, SDP sa gospodinom Popovicem, i mozda se moze vjerovati Krsmanovicu - a u Federaciji opet Nasa stranka sa Liberalima, dijelom SDP-a (bez Zeljka Komsica a Zlaju bi Pudaric trebao zamijeniti - i jos par opozicionih stranaka. Svaka druga varijanta koju protezirate vi SDS-ovci kompatibilna je sa SBiH odnosno sa velikim dijelom SDA i HDZ. Vi biste se najradije vratili u 1990.-1992.
Hajde pokusajte s referendumom da vam istrijebimo kao dinosaure hehehe Ovdje se otvoreno poziva na genocid i istrebljenje.Ponekad mislim da ste isti kao i Srbi, samo za razliku od njih niste imali mogucnosti da pocinite sve te strahote.
Ajjmo piccccke na taj Referendum , Pa da vidimo ter sprske ratne sposobnosti. niste i onako odavno zijanili teriitorie, Men se da ono bi zadnji put na metohiji, hebo vam kacavenda retarrdiranu mater !
Nisu tražili referendum kada je trebalo ratovati i potpisivati Dejton.Misle sa referendumom odbraniti svoj kriminal i odgovornost prebaciti na narod.Već viđeno pa sada to neće tako lako ići.
a što ne raspišete refer. o odcjepljenu a srbedije bojite se turaka
Prepale se svinje mangulice iz genocidne tvorevine : ) Hajde pokusajte s referendumom da vam istrijebimo kao dinosaure hehehe