Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP = SAMO DO PROPOASTI DŽAVE, NITI ČOVJEKA NITI DRŽAVE, I 2002 SU NANJELI ŠTETU MUSLIMANIMA I ŠTETU BIH LJUDI SHVATITE DA VIŠE NEMA SENTI MENTI NA ŠTAONI HVATAJU TITIN SOCIJALIZAM, OVKAVA BANDA NIJE BILA U SOCIJALIZBU OVAJ BEĆIREVIĆ DAMIR HADŽIĆ LIDIJA KORAĆ ZLATKO, SVE JE TO BAGRA ZBOG KOJE NEMAMO NI VLASTI NA DRŽAVNOM NIVOU SVESU PARE POPLJAČKALI, STRUJU ZA BAGATELU PRODALI, UKINULI 60 MINUTA DA SE NE PRIĆA O NJIHOVOM KRIMINALU, MISLIM DA JE VRIJEME DA IH KAZNIMO, TAKO ŠTO TRAŽIMO NOVE IZBORE!!!!! VRJEME JE ZA PROMJENE!!!! PRO BOSANSKE SNAGE ORJENTISANE, ZLATKO LOPOVOVEEEEEE DOBRO NAS JE UNIŠTIO I JOŠ PRIČA DOBRO FUJ ZLATKO DEFINITVNO JE VRIJEME DA TE GRAĐANI BIH POŠALJU NA SMETLJIŠTE I OTPAD HISTORIJE BIH ZLATKO I SDP DRŽAVNI NEPRIJATELJI BIH GDJE JE ZAKON O ILEGALNO STEČENOJ IMOVINI I ZAKON DA SE VRATI IMOVINA KOJA JE OPLJAČKANA I NE ZAKONITO STEČENA, !!!! SAMO STE UBLEHE A ZLATKO NAJVEČA!!!!
Kako neslužbeno doznaje Vijesti.ba na tenderu EP BiH pobjedila kompanija \"Rudnap\", u vlasništvu srbijanskog tajkuna Vojina Lazarevića. Bilo je to očekivano, s obzirom da su još jutros kružile informacije da se radi o namještenom tenderu. Naime, ranije je objavljena vijest, da su novoimenovani direktor Elvedin Dino Grabovica i njegov partijski šefZlatko Lagumdžija (SDP) u jednom od luksuznih sarajevskih restorana dogovorili prodaju viškova struje sa kompanijom koju odabere kontraverzni biznismen Damir Fazlić.Poslovna saradnja Lazarevića i Fazlića, u svakoj od susjednih država je završila sa velikom aferom. Pogotovo u Hrvatskoj, gdje je Lazarević uz posredstvo Fazlića zgrnuo milijune u unosnim poslovima s HEP-om. Prije tri godine u Albaniji je buknula velika afera kad je prekinuta nabavka struje od talijanske kompanije AEM. Novi igrač na tržištu postao je upravo Lazarevićev Rudnap. Premijera Berishu optužili su zbog korupcije, a u pronalasku novog strateškog partnera albanske
zlajini r.e.k.e.t.a.š.i spriječili ulaganje 300 miliona u opštini Novi Grad. Tražili r.e.k.e.t od 2 miliona. bilo bi otvoreno 3000 novih radnih mijesta. EXSPRESNO odobrili da BAUHAUS gradi centar u Žici. Ulaganje od nekih 20 miliona i ni 100 radnih mjesta. Vjerovatno su izreketarili neku siću od Bauhausa ili od ovih naših što su prodali ŽICU. ZATO 5DP je već dobio špicokom u p.a.k.a.š a na sljedećim izborima će b.a.n.d.a 5DP k\'o\'p\'i\'l\'a\'d\'i i crvenih b.a.n.d.i.t.a. otići na sme*tljište istorije za sva vremena.
LAGUMDZIJA JE PERFIDINI IZDAJNIK BOSNE, NAJGORE CEMO OPET PROCI S NJIM BOSNJACI MUSLIMANI. SRBI I HRVATI PRICAJU DA SU UGRZENI A MI SMO PROTJERANI, NE DOZVOLIMO DA PRODJEMO SUDBINU PALESTINE DA NAS OVAJ NE SPOSOBNJAKOVIC S SVOJIM POLTORNIMA PRODA. CIM SE JE SASTO S LIBERMANOM TU NEMA SE STA PRICAT. TOLKLO ZLA JE URADIO A SAD 60 MINUTA UGASIO GDJE JE NJEGOV KRIMINAL PRODO STRUJU UNISTIO ELEKTROPRIVREDU, VODU STRUJU, SVE JE UNISTIO SDP STRANA DO PROPOSATI DRZAVE NIJE TO SOCIO DEMOKRATIJA TREBAMO IH KAZNITI NA IZBORIMO
SA AMERIKOM U EVROPU!
Ja uvijek propustim ove najbitnije stvari jer kad ukliještim svoj penis među guzove Tamburine mame, gotovo - zaboravim na sve ostalo! Tako je bilo i večeras i tako propustih sve vijesti!
Naravno, podrska Zlatku Lagumdziji, SAMO naprijed...!!! H O C E M O - D E M O K R A C I J U a NE SERBO-TERORU, SERBO-FASIZAM i SERBO-TERORIZAM...!!!
@ Kost primitivno, cettnicko, serbsko ,teroristicko ,strasilo pecinarskih dubina neljdske svijesti, MRS u svoju jazbinu monstruma vampira serba-rusa i kara vukodlaka krvoloka...!!! Sikter...!!!
LOVE, LOVE, LOVE USA...!!! USA & BOSNIA & HERCEGOVINA 4EVER...!!!
Joj Hamo vidi mu glave
Ma naravno, pa vi Ameri i vaš MajMoon ste i napravili s.r.a.nj.e kad ste reketaše (Stranka za prijatelje, rodbinu i kumove), crnokošuljaše, sljedbenike Ante Pavelića i ostalih fašista (Hrvatska stranka poturica - HSP) i pljaćkaše & atentatore (Lojanovići), umjesto u KP Zenica, stavili u Vladu. I sad problem, je li??? Stoko američka fašistička i stoko SDP-ovska islamističko-fašistička!