Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u usporedbi sa onim Alkalajem, Lagum barem ima šlifa i zna šta radi..a o tome i podnese izvještaj narodu... Ne znam da li smo od Alkalaja čuli i dva puta godišnje da je nešto ovako uradio, ali eto... Sreća pa nisu svi isti
Voljeli ga ili ne voljeli, simpatisali ili ne simpatisali, poštovali ili ne poštovali - čovjek odlično obavlja dužnost ministra vanjskih poslova
to sam upravo ja htjeo reći. uzeo si mi riječ iz usta. dok drugi kradu državu on se bori za prava penzionera i ovih kako se kaže radnih klasa i za narod se bori naš prolaznik zlatko.
1) Nije mogao sakupiti barem polupismenu komisiju da prisustvuje generalnoj skupštini UN-a 2) Reeker je još prije 2 mjeseca kod sebe imao Reekera kao gosta
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jebem ti ove oci vise, valja sutra opticaru pod hitno, ja citam naslov: "Reketer Lagumdzija .......", tek kad sam poceo citat clanak nesto mi ne stima?????
...jel' opet sdp-ov podmaldak nagrnuo s' pohvalama? :)...onako, ničim izazvani :)
Ocito je da nam treba pomoc da se rijesimo ovih sto opstruiraju i bolkiraju, a Lagumdzija je jedini koji moze iskorstiti potencijal i uticaj koji imaju ovi stranci da nas podrze u namjeri da ih maknemo sa politicke scene, jednom zauvijek!
Ma ispuho mu se potencijal na sve strane zbog države po volji naroda!
Jedan od rijetkih nasih vodecih politickih lidera,mozda i jedini koji zna engleski,kada se sjetim samo ovih nasih foteljasa sa slusalicama na svakom medjunarodnom skupu,sramotno.Imamo srecu sto postoji u BiH jedan Lagumdzija koji zaista obavlja posao za koji je placen.
Sve su političke šuše već savladale par stotina riječi i izraza iz engleskog. Nije više fora ne zna jezik. Fora je šta je pričao. Vidiš kako su "savladali" jezik otpiliše nas svi redom. Kada su prevodioci - prevodili, ispravljali su gluposti. Sada se k....sa engleskim a mi donji.
Dobro je da mu je Lagumdzija sugovornik, inace bi se bas zabrinula kakvu bi sliku o BiH imao covjek u glavi.
Kamo sreće da su svi radili svoj posao kako treba i kako dolikuje BiH bi davno bila članica i EU i NATOa i čega sve ne
Bogu hvala pa nismo clanica EU i NATO-a i nadam se da nikad to necemo ni biti
lagumdžija je najbolji čovjek u bosni. legenda. bori se za bosnu dok drugi muda lade. nadam se da će narod to znati cijeniti. zlatko volimo te. ti si kralj. kakav ajle selasije i to.
lagumdžija napuši se.
jojo ovih crvenih kmera, čak su i meni počeli davati lajkove.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
zamjenik pomocnika sekretara... ovo zvuci kao neka pozicija u BiH izmisljena za nekog clana rodbinskog Tihicevog kruga, ali hajd nebitno to, bitno je da je dosao kod pravog covjeka, Lagumdzija jedini zna kako treba sa ovim strancima.
Covjek jedini radi i zeli da BiH napreduje,ne prica suplje price i ne donosi odluke koje nizasta ne sluzi.Svaka cast,samo naprijed.
Lagumdzija je cini se jedini nas politicar koji moze da prica sa stranim zvanicnicima o normalnim temama, napretku BiH ka EU i NATO integracijama, ekonomskoj situaciji i kako je popraviti... Ostali samo pricaju o tome kako drugi ne valjaju jer nisu dovoljno pametni da o bilo cemu drugom govore...