Brojke različite, priča ista
0
Redukcija gasa u Sarajevu već u martu?
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P.I.Č.K.A vam mat.e.r.i.na bez.obra.zna i ha.l.a.plji.va! BH Gas uvozi, pa prodaju Sarajevo gasu, po nekoj cjeni, a onda ovi iz Sarajevo gasa pucaju svoju maržu i onda mi dobijemo mašala cijenu na računu i svake godine je još povećavaju, a dugovi se kao gomilaju! A hajd da krajnji korisnik proba da ne plati gas. Joj države i g.o.v.a.n.a! Jedemo zlatnim kašikama, baš se najedosmo! Neka i treba nam!!!
Do kada će ova mafijaška organizacija izbijati građanima pare na osnovu ruskog duga, a i ptice na grani već znaju da nam je taj dug Rusija otpisala još \'96, kao njen humanitarni doprinos?
SVaki mjesec dajem imeđu 250 - 350 km plina imamo privatnu kucu i centralno grijanje isamo se pitam kome placam i sta lopovi jedni bezobrazni gdje te pare idu ako jedan mjesec neplatis opomena i iskljucenje cisto simnjam da neko ne placa a dugovi se gomilaju ....
Sarajevogas nije znao napraviti ugovor prema Toplanama, pa su im ovi napravili ogroman dug. A onda je Sarajevogas to namiro od slabijih - svojih potrosaca i sirotinje. Od toga su i izgradili svoju novu zgradu. SaGas je MAFIJA kakve nema.
http://www.gas-gangrena.com Crno na bijelo koliko je Sarajevogas OPLJACKAO novca od gradjana Sarajeva. 81 milion KM.
Samo nek se subvencioniraju neplatiše...serem im se u sistem...od mojih para(poreza koji plaćam) daju za one koji neće da plaćaju...i to je kao normalno i neke stranke se čak bune što vlada nije i voe godine predvidjela pare za to...ooooooo narode, ovce moje, samo vi gledajete esmeralde i šeherzade, dobro nam je kako bi nam trebalo biti....
Ja ne znam ima li u zakonu tih 40%,ali i da ima to samo treba ignorisat.Pa neka tuze slobodno.Nek nose cijevi iz zidova da ne griju.Nisu sigurno skinuli s grijanja ni 20% ovih sto ne placaju.Pa kad su oni godinama rahat sa svojim dugovima mozemo i mi s tim dugom od 40%.
mjesečno redovno dajem dvjesto i kusur maraka za plin i još mi ga trebaju isključiti pa da se smrzavam!? majku li vam jeb.em lopovsku bagro!!!
Iskljucili su pretpostavljam vecinu (osim stela) onih s dugovima od preko 4000KM ali i dalje salju 40% od racuna za HAVU i ne daju ljudima da se trajno odjave s Toplana. Mafija!
Do kad ce Kanton da pokriva minuse Toplana,nastale njihovim ponizavanjem redovnih platisa i ignorisanjem neplatisa?Sta bi od one halabuke kako ce iskljuciti sve koji ne placaju grijanje? Kad god Kanton pokrije dugovanje to se izdvaja iz poreza koji mi placamo. Znaci na taj nacin mi placamo i racune onih koji ne placaju i svoje. Zasto onda da iko placa,neka Kanton plati za sve.
Grijanje na plin, pogotovo preko toplana je uzasno skupo kad bi ljudi racunali stvarni racun za 6 mjeseci koliko griju. Toplane to razvodne na 12mj. tako zavaravajuci ljude. Informisite se o alternativama i pocnimo vrstiti pritisak na Vlast da korisnicima Toplana dozvole iskljucenje s mreze ! http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=38&t=79741&start=0
Diskriminacija! Nadomiruje se dug Toplana, tj. umanjuje se dug korisnika Toplana a domaćinstva moraju plaćati punu cijenu .... c c c, svaka čast Vlada na njenoj nesposobnosti ...
dokle će trajati drskost da se našim porezima plaća grijanje pojedincima? zašto vlada onda svima ne subvencionira cijenu plina?
13.03. i u Sarajevu !! http://dnevnik.hr/showbizz/film-tv/z-day-jeste-li-pogledali-zeitgeist.html
toplane rules, istina ne bez gasa ali za njih uvijek ima