Gužva prije ljetne sezone
0
Redovi za izdavanje biometrijskih pasoša
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J.e.b.o vam pasos majku, u dzamiju stoko!
Sami ti idi po turskom moru, pazi da neostanes bez guze.
Pa ebem vam jadransko sugavo more... Turskoj niste ni do koljena. Ko imalo ukusa ima ne ide vama na more.....
Bas ste vickasti komentatori....zijeva mi se citajuci.Pitam se opancari, imate li jos sta izmedju ta vasa dva uha osim sijena i g.....a?!
Prodajem slo osobnu i vozacku...
U red stoko!
IDUĆE GODINE ĆE SE VADITI \"TRIGONOMETRIJSKI\" PASOŠI,ZATIM 2012 SLIJEDE \"ALGORITAMSK\"I...@srbin DOBRO JE DA SI NAPISAO MALIM SLOVIMA,JER VELIKA SLOVA SU SAMO ZA SRBIJANCE KOJI ŽIVE U SVOJOJ ZEMLJI I PRIČAJU SVOJIM JEZIKOM,EKAVSKIM NARAVNO.ISPADA DA SU SANDŽAKLIJE VEĆI srbi OD VAS-ahahhahahahahaa...EJ JADOVI JADNI...GENOCIDNI LAŽOVI.NEGO srbine...OČISTI PUŠKU ILI MOZAK...MENI JE SVEJEDNO.
vidi nasih domacih talibana sto su se poredali. :-))) i kad izvadi taj sto ni zovu pasos, hahahahahaha, onda im treba viza za svaku zemlju a uskoro ako bog da i za susjedni kanton.
Sta ce im biometrijski pasos kad s njim mogu samo u 3 zemlje u okruzenju ?
mi vam necemo ukinuti vize za republiku srpsku.
Ja budala mati draga, sta ce im pasos kad ne mogu nidje sa njim, hahahaha...
Ja ćetiri sata ćamio ćekajući da dobijem pasos...a onda opet ćetiri dana trebam ćamit ćekajući da dobijem vizu....mamicu im evropsku
Lijepo izvadite pasoš pa možete do Jodana, Saudijske arbije, Turske , a i do Neuma.
Vade pasose da ostavljaju pare licemjernoj Evropi ,a niko ne obilazi AjvATOvicu ,gornju Maocu , gluhu Bukovicu .Probudite se patrijote drzave BiH-e ,dignite glas protiv TadiCA i kosTunice BIH4EVER!
Zar vam nije ilija izetbegovic rekao da cete jesti zlatnim kasikama,mi u Zapadnoj Bosni srecom imamo HR putovnice....ko koga ovdje y..e.