Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno trebali bi svi izaći nemojte se zavaravati da nismo pederska nacija mali iz trezora i ostala gamad ga nam ne vade evo već 30 godina,šta je to nego pederluk,mi smo hrabri samo na portalima.
Fkt ne kontam po čemu su ovi ugroženi, radi kao i svi ostali,hoda ulicom kao i svi ostali,pije kafu gdje i svi ostali u čemu su onda ugroženi?Nije niko drugi kriv što priroda nalaže da se djeca rađaju spajanjem muškarca i žene. Klixe počnite promociju o očuvanju braka i porodice, da žene ne prodaju tijelo zbog neimaštine to su vrijednosti koje svako normalan mora zaštiti a ne ove pogane...
Prije ili kasnije, gay parada u Sarajevu je ne izbjezna.
Nijedna bolest nije zdrava
Iskreno, zaboli me patka za nečije sexualno opredjeljenje, ali čemu ove parade !? Na šta ste to konkretno vi ponosni !? Gdje imaju "straight" parade, kad vi ove organizujete i nečemu ili nekome prkosite ? Kome i čemu ? To čime se vi ponosite nije normalno stanje, već bolest, i bolje bi bilo da posjetite doktora, nego da šetkate po gradovima bezze....
Svi trebamo imati svoj dan kada trebamo izaci na ulice i pokazati ko smo i sta smo. Nadam se samo da ce se kad vec ima izaci obuci pristojno i ponasati civilizovano jer se ni heteroseksuaci nezvale i ne drpaju u javnosti. Sretno
Predlazem da im se daju jednaka prava sa heteroseksualnim parovima (osim usvijanja djece), samo da prestanu paradirati. Na povorkama u "progresivnijim" drustvima mogu se naci fini primjerci staraca sto paradiraju u crnim tangama - bas i nije prizor za djece (ili bilo koga normalnog).
I na kraju opet se Karinom vjenčala
Ipak se na kraju dozvala pameti i vjencala sa Karinom
Dobro je Lana, ali kad će Matrix 4? De požuri više dok Keanu može nogu dići. Čojk je opet sad hot stuff poslije John Wicka i Cyberpunka 2077.
Matrixiraj ti mater svojoj, po Sarajevu se neće šetati a nek se grebu gdje god hoće i kako hoće, guzice im niko neće dirat!
Zovi ih sebi pa nek tebi paradiraju kroz San Francisco. Ipak u BiH ima još uvijek onog morala Bosanskog i nema potrebe da se paradira po ulici, nije to naša tradicija i kultura. Šta rade iza vrata nek rade, boli me briga, al mojne mi ba po ulici gologuz hodati.
Redatelji Matrixa su braća bila, šta je ovo maikooio
@NigdjeNaSvijetu Topla bracha??
Kraljica! :)
Kuci pa se reklmirajte koliko Vam srce zeli :)