Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još 2 godine će na divlje da prave po gradu! vazda im malo bilo...
da li je SDP u Mostaru "kombi" ili kombajn stranka
svasta
Covicu odgovara trenutno stanje. Gu zica mu je tako na sigurnom. A posto je SDA davno prodala Mostar...i njima odgovara.
Covicu odgovara trenutno stanje. Gu zica mu je tako na sigurnom.
covicu nikad nije bio cilj da se igdje ista dogovori njemu je samo cilj da se stvara anarhija i bezvadje odnosno diktatorski HDZ-ovski rezim da sve sto dotaknu uniste radi svojih licnih sebicnih ciljeva ovdje treba da medjunarodna zajednica nametne svoje i da jednom zauvjek rijesi ovaj problem sa HDZ-om i ovim pitanjem ili da narod uzme stvar u svoje ruke i da na silu smjene ove mafijase i kriminalce kad nece milom i na fer nacin hoce onda silom
Covicu se ionako ne zuri, jer preko Ljube Beslica vec deceniju vlada Mostarom u kojemu su Hrvati superiorni u svakom smislu, a Bosnjaci svedeni na siromasnu enklavu. Covic vlada financijama u F BiH, a preko super mocnog Mire Djakule i mindzuse Vjeke Bevande ostvaruje svoje ciljeve na drzavnoj razini, sad je instalirao i majstora za eksplozive Vjekoslava Vukovica na celo VTK BiH.Bosnjaci sa kadrovima poput Salke Zildzica mogu jedino razbijati glavom KOKOSOVE ORAHE
Necete da budete gradjani. Hocete da budete srbi, hrvati i bosnjaci. Iskali ste, eto vam ga.
I šta sad? Pustit još dvije godine da SDA i HDZ krčme novac iz budžeta kako oni žele kao da im je to babovina, malo im bilo? Mostarci bi bili ludi ako ne poduzmu ništa povodom ovog. Ne treba paliti zgrade SDA i HDZ stranke kao što je bilo pokušano, to nije rješenje. Ali zato se mogu organizirati protesti koji će trajati sve do održavanja izbora, ima građanski bunt.. ili je ipak to sve Mostarcima teško, njima je lakše otići iz Mostara kad ne budu imali za kafu i kladionicu!
Može biti ovakvo stanje sto godina,niko ništa
Je li Mostar stolni ili stoni? To mene zanima..
@GuzituRke stonoteniski! male nas jedni, pa nas drugi u zdrav mozak k.a.raju!!!!!
Mostarci do vas je. Ili cete dozvoliti da vas i dalje .ebu i bogate se ili cete izaci na ulice i preduzeti nesto !!! Isto vazi i za Zenicu, Sarajevo, Tuzlu, Banja Luku itd.
Pozdrav Bosno , Ja bih sve sjednice uzivo na TV prikazivao.Neka glasači sami odlučuju dali se neko zalaze,laze ,petlja ili nema političarskog nego samo uhljebar.Narod da vidi koga je birao.
neko na ovom klixu brise komentare i lajkove/dislajkove kako pateticno i neprofesionalno,da nije ovih komentara ko bi citao ovaj portal ?
Treba u kontaktu sa strancima (diplomatama, ambasadorima, privrednicima, bankarima) tražiti da jedina instanca za komunikaciju sa Gradom Mostarom, a po pitanju investicija i većih ulaganja, bude GRADSKO VIJEĆE. Samo tako će se natjerati da se izbori održe. Naravno za izbore se moramo sami pobrinuti da nam ih ne ukradu. U oktobru su opšti izbori, pa ako izaberemo iste i za naredni ciklus (država, entiteti, kantoni), onda ne možemo očekivati da bude izbora u Mostaru i 2020. Pa jel tako?!
Pa ovaj hauos bi i na manegi u cirkusu veoma bilo teško izvesti !! Pa hoće li se više u toj drzavi naći kakav pametan mudonja i to sve pohaositi i naoraviti više jednu urednu drzavu!