Poništenje odluka NSRS
0
Reakcije na odluku visokog predstavnika
Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRZITE SE VI TRAKTORA TREBAT CE VAM
POČELO JE POČELO!Ode sad smrdska sledeća na ukidanje i ta ko da BiH ostane i postane država sa jednim presjednikom kako i treba! Kuzmanović kaže:\"...zbog čega odluka visokog predstavnika da ih stavi van snage predstavlja pobjedu sile nad pravom i pravdom“---treba podebljati ovo POBJEDA SILE NAD PRAVOM I PRAVDOM jer gdje su prava lčjudi koje ste pobili četnici, gdje su prava majki koje ne mogu da sahrane sinove i supruge, rodbinu i prijatelje, gdje je pravda i pravo za ono dijete koje ste ubili u naručju majke....GDJE JE TA PRAVDA I PRAVO???
Trci Rajko u Rusiju trazi pomoc za srbiju hocel ti je rus sad dati il ce pocet da te mlati dosta si zla Bosni dao tvoja smrt ce biti malo oprati te od sveg greha ubicama sto ti preda normalne duse jadne pravde suda jesu gladne siris svoju guzu Bosnom i sa svojom dusom posnom mislis doci njoj sad kraja neces neces a ni maja kojoj si ti misli dao da bi Bosnom ti harao pljackao si kolk\'si htio al nisi je uzet smio ima Bosna svoga zmaja to je njena cista raja! Bosna i Hercegovina jedna i jedina! BOSNA4EVER!
dodik je retardiran nije li dejtonom zagarantiran i ohr, iliti ured visokog predstavnika pa ako se raspusti ohr po logici stvari se raspusta i rs ?
Cemu samo svadja - zar nije jasno da nam skrecu paznju sa bitnijih problema... C.c.c. Dokle vishe!?! _______ Long Distance Calling cards: www.bosniacards.com
@bgd E to je realnost.
Veliko srpski proekat će uništiti srpski narod.Taj proekat je već odavno propao,velika Srbija je sve manja,tzv Srpska krajina je izgubljena za sva vremena,Republika Srpska se nekako drži ali neverujem da će zadugo(nastala na zločinu i genocidu),Kosovo je posebna priča,u Sandžaku su Muslimani apsolutna većina i dalje se množe,Vojvodina ide napred prema samoopredelenju,Negotinska krajina razmišlja o specialnim odnosima sa svojim susedima itd itd.. Dakle od tzv Velike Srbije bi na skoro mogao ostati samo beogradski pašaluk.Ovo su nam zakuvali oni koji su i započeli rat sa celim svetom.
Srbi uvijek pjevaju istu pjesmu o \"velikoj Srbiji\" a nista im ne ostade od nje, tako kao sto su izgubili Kosovo tako ce izgubiti i RS a za to cemo se mi pobrinuti, ma gdje da ode Srbin njemu ne pise u pasosu RS nego Bosna i Hercegovina i tako je a sad nek se puse.
nemam ja problema sa veličinom, mislim države bosne ili kako god se zvala. ali mi se čini da srbi imaju ozbiljnih problema sa veličinom svega, pa te komplekse prenose i na državu \"veliku srbiju\". predlažem im izduživanje, ili još bolje nek im prišiju ono što je kod nas višak. možda dobiju popust na količinu
U koje to Inostranstvo idu 2 miliona Srba na odmoru majke ti ???A ja Crna Gora se odvojila pa je to za vas Inostranstvo!
Koja Bosna više,nema Bosne ljudi,postoje RS i FBIH jer je većina nadležnosti na entitetima,a Bih kao država ima vrlo malo nadležnosti tako da BiH nema,a stvarno postoje entiteti.
@noah Oni imaju prava zagarantovana Zakljuccima NSRS od 14 maja na mrznju,vrijedjanje,vandalizam,psovanje,kevtanje,sovinizam,separatizam,radikalizam,secesionizam,takodje imaju pravo suditi ustavnom i drugim sudovima i tuzilastvima,imaju pravo da Bosnjacima-muslimanima daju na poklon muslimansku drzavu,imaju pravo da sebi uzmu za pravo da oni tumace pravo.Ukratko,oni imaju pravo na sve (malo sutra) pa cak da komplet tzv.srpska nacija (Bosnomrzci) pokusa preuzeti ulogu nasega Muje i Sulje da bi pokazali cijelom svijetu koliko su smijesni,ali se Mujo i Suljo nisu dali i umjesto smijesni postadose mnogo smijesniji.
@@nadimak.Molim te odgovaraj mi \"vekovnim srpskim cirilicnim pismom\" za takvog \"srpskog virtuoza\" je ponizenje koristiti nesto sto se moze nazvati civilizacijsko. Potanja: 1.Da li ti je zao hrvatskih Srba sto dozivise egzodus? 2.Ko ti je drazi,bivsi srpski lideri u Hagu ili R.Mladic na slobodi? 3.Koga vise mrzis,BiH ili Inzka? 4.Sta vise mrzis,Kosovo van Srbije ili RS u BiH?
doDiku treba narediti da proguta manju atomsku ko tabletu a onda ga poslati u leglo \"cigana\" . Poslije bi cijeli region odahnuo u miru i to je to. Cica mica gotova prica..
ZA NADIMKA Sta ti imas kontati kakvi su tzv.Srbi.Nisi ti ,kao ni ja, tako niskog intelektualnog nivoa. Da bi ih skontali morali bismo se podvrgnuti teskim hirur- skim zahvatima i olaksati nasu glavu za najmanje 100 gr.Vidis kakvi su oni,nece da zive sa nama u istoj drzavi, a krv svoju su proljevali da bi sa Albancima zivili zajedno u istoj drzavi.Nijeli ti cudan taj narod ili ja mozda pricam o dva razlicita naroda,Srbima i tzv.Srbima.