Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ga Žarkan nabraja, neprosvijetljeni serbi ga puše i gube na svakom koraku
Koju to pobjedu Srbi slave? Pa Srbi sa ukradenom cijelom JNA tehnikom koju su plačale sve Republike 60 godina nisu uspjeli osvojiti nikoga, nego im se još teritorij još i smanjio (Kosovo)... smijeh i tuga, sa svakom se bitkom hvale, a sve izgubili, bolesno?!
“ If I was a pigeon you made me a falcon Now I am falcon Over hills of Balkan” “And when I find myself Locked in prison Mother Mary comes to me Oh Mother Mary who will be Wanted man instead of me” https://www.youtube.com/watch?v=qb5oA75z9B0
Eh moj Zarkane, Zalim te koliko si bolestan, kao i taj tvoj Nele i sva bagra koja se stavlja u funkciju genocida i ubijanja neduznih pa cak i djece koja su tek progledala na svijet. Idi lijeci se a korisnike ovog portala pusti na miru. P.S. Vidim prijavljen si ovdje tek 12 aprila. Da nisi slucajno jedan od novokomponovanih predizbornih sluga Milorada Dodika, pa imas zadatak da ovdje plasiras najgrublje provokacije i palis narod pred izbore? Ukratko: odj..i u skokovima i skini se sa portala!!!!! Nije ovo za primitivce podlih namjera!!!!! Narode negirajte ovog primitivca!
@Боскос Шта, ти си угледан грађанин, исламбосне, па те кликс није никад беновао, ха?
onolike masovne grobnice, milion protjeranih..sta bi drugo bilo
Sad će paljba jednih na druge, ko je počeo, ko je kriv, ko je koga... Ako Vam nije do toga idite na www.zabavimo.se Možda nađete nešto interesantno i zabavno.