Komentari (515)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona muda nosi a Bakir pisa sjedeci zato je to tako...
Njen smrad i upiranje prstom u nju zbog ovog sada, NE MOZE umanjiti strahotu cinjenice da je ta kompletna familija, prvo od mrtvog izdajnickog smrada, pa njegovih zenturaca, pa preko ridjobradog kopileta i sestara do snaha i zetova - da su sve to gmazovi koje treba povjesati na SCC na Marindvoru!
Malo joj one 4000 od Nakaša, valja nagurati na cenera, ipak je ona svjetska žena. Da Bog da joj za lijeka trebalo, a ne mogla ga nabaviti ni u KCUS-u ni u Nakašu.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
ha ha ha . žena hoće malo u vojnu ups. abdulah nakaš pa onda odjednom da se vrati u ukcs. joj proseravanja majko moja mila. diktatura kurvetine iz studentskih dana koju je hajrić razvaljivao (ne mirza nego stomatolog hajrić). pa ima li kraja ovom iživljavanju
cuj kurvetina,tebe treba uzeti u CIA,kad sve znas,Eto vi nebi svoga postavili,SVAKA CAST IZETBEGOVICIMA,Pustite ljubomorne nek laprdaju
@Wolfix sticajem okolnosti znam dotičnog i dotičnu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Al vi svi serete idi te vi svi sto vam ona ne valja i upravljajte nama niko ne valja da Bog dodje.
Pa samo joj ime govori SEBI-JA!!
Eto jutros jedna tv objavi da se pojavio jezik mržnje. To se više neće trpjeti itd. A što raja trpi mržnju vladajućih 5% Bošnjaka nad ostalih 95% Bošnjaka - nema veze?
MA nigdje veze, kad je SDP uništavao UKCS na čelu sa Aganovićem svi ste šutili, a u isto vrijeme Izetbegovićka je napravila čudo od Opće bolnice. Pa narodu niko udovoljiti ne može. SDP sad blati SDA , a uništiše sve što dodirnu. Bit će to prava bolnica vidjet ćete. Pa dokle više da nas ovako blate kojakakvi zastupnici po nekim skupštinama. Narode opametite se više. SEKA je pravi izbor.
Zdravo i lahko da je nosiš! Ja nemogu - gadi mi se! Tridesettrojko!
Aferim za komentar. Svi se digli zato što je, zaboga, Izetbegovićka, a niko realno da sagleda činjenicu da je žena dokazala da je i te kako sposobna i korektna i to, što je u vojnu bolnicu uvela disciplinu vrijednu svake pohvale. Da je crna ciganka ili ne znam ni ja ko, ako je neko sposoban, treba mu dići kapu kad se korektno rade stvari, pa bilo to da je Izetbegović, Lagumdžić, Dodik itd..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
za sve što hvale njezino "menadžerstvo" - vojna je uvijek bila 10 x naprednije bolnica od koševske pa ostaje da se vidi kako će ubuduće biti u onim strvinama od zgrada i osoblja ali nije to ono što boli - stvar je u tome što ima stotine školovanih stručnjaka koji se nikada neće ni imati priliku dokazati od ovakvih koji prstom pokažu gdje hoće i šta hoće a svi ostali - eto vam švedska ako vam ne valja
Šta vam je narode, niste normalni. Kada je dolazila u Opću bolnicu svi ste se digli, pozivali na demonstracije, a žena napravila čudo u bolnici, pozitivno naravno. Jedini direktor u zdravstvu koja je dala otkaz za uzimanje para od pacijenata, to vam nije bilo zanimljivo jer je žena predsjednika. Neka ako Bog da i u KCUS će napraviti nešto pozitivno u zdravstvu. Samo naprijed.
Pa tamo gdje šefovala svi uzimali pare i niko otkaz Ovaj koga je "najurila" je najuren jer nije bio "njen-njihov". Svi ovi domaći koji su napravili privatne poliklinike su napravili para za na kahvu ili od donacija bogatih dajdži , amidža, tetaka itd?
Zna mlada upravlat'.. sta pjenite ;)
Ne razumijem zašto pljujete sad po Izetbegovićima a birate ih na izborima?
Pa ovo je vjerovatvo poslednje pljuvanje po njima( opravdano). Pa za koga god valjalo, za njih ili narod.
@alejalipa92 to se govori svake godine.
Zena je stub kuce
Sljedeći mjesec slijedi povećanje plata svim budžetskim korisnicima, ali naravno samo uz člansku kartu SDA.
Fuj
Sebija mrs u kamenjar crnogorski, a ti Bakire pederu mrrrs u srbistan ostavite ovu lijepu Bosnu nama Bosancima..
ma hajte ba, ko zna ili ko ima koga pametnog da mu objasni, skontao da je vec godinama KCUS u rukama par prezimena, kao sefovi klinika i odjela, i osoblje redaju se supruznici, zaove, zetovi, sestricne, snahe i tako dalje, samo sto ih je toliko da je bez dobre paznje nemoguce upratiti..ko misli da je ovo odjednom, vara se, ovo je rezultat dugogodisnjeg plana..
Nemjjte zaboraviti, ovo je zajednicko djelo SDA i SBB, to je ovo novo Bosnjacko jedinstvo, koje nama Bosnjacima nude. Gadljivo.
Niko šćepu nije abolirao od ovih ujdurmi. Samo je u ovom trenutku njegova uloga u sjeni. Avaz šuti ko da je izgorio!
mira markovic