Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presuda je samo zamazivanje ociju prava presuda je donesena 95 godine u vidu RS entiteta i dok ga god postoji ova presuda je ismijavanje zrtava, kao i sve prethodne. To je realnost njihov projekt je jos u toku i nikad nije okoncan.
Nije lako biti bosanski Srbin danas. Pravosnažno proglašen krivim za genocid i druge najteže ratne zločine, vođa jednog naroda i jednog projekta. Zauvijek će ostati zapisano u međunarodnoj istoriji ko je bio i šta je uradio i u čije ime. Kakav pečat jbt...
S R B I . . L A Ž U
prvi vjesnik proljeca karadzic na dozivotnoj hahahahah
Stvarno trebas bit teski psihopat pa nasljedit Hitlera.
Vjecno krvave ruke.