Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja mater za pola mojih svadja, razmirica, pa i tuca nikad saznala nije, kao i kod mnoge druge djece. Ovo danas ruzno se pogledaju odmah bruje drustvene mreze kao da je mrtva glava pala.
Nisi im ni smio reci jer tek onda bi bio od roditelja bjen☝️
Otac djecaka nazvao da se izvine, kao odgovoran roditelj, a ovaj mangash, koji je nastavio skijati sa curicom nakon "petominutnog batinanja", odbija? Valjda je ocekivao da otac izbije sinu pet zuba i posalje mu ih u koverti?! Bolesnik
Ko li govori istinu, pitanje je sad? Majka je vidno uznemirena i svako bi svoje dijete branio. Ali ne znam koliko je relno da neko udara dijete 5 minuta i da niko ne reaguje.
pa i bokseri imaju rundu od tri minute i izmore se, a da djecak udara drugo dijete 5 minuta i da pri tome niko ne dodje da ih razvadi. Ne opravdavam djecaka, neki dan sam posut pepelom kada sam rekao da se sve trebalo zavrsiti mirnim putem, dok su svi pozivali na linc kako djecaka, tako i njegovih roditelja. Valjda je jasno o kome se radi, politicaru koji nije ostao ni u jednoj stranci.
kako je udarao ako je skijala odmah nakon toga sa osmijehom na licu...djeca se malo zakačila i odmah haos...da je tako otišla bi kući.
Reuf nije uspio izmajorizirat hrvate. Samo se prosuo pa se sad iskaljuje na jadnoj djeci i roditeljima. Jadnik
mali fasista nasrnuo na djevojcicu jer je druge vjere
Prave razmazene mazlume od djece. To je danasnji trend.
S djecom je lahko, roditelji kad se uključe, problemi nastaju..
Mi smo lupali curice po guzovima, djecaci su glupi u tim godinam, sumnjam da je tuko 5 minuta, nista od nje ostalo nebi
mi smo štipkale muske guze,svi sretni i nasmijani,ovo je mama taticu "napumpala"pa je na vece sve otislo u p.m.,i dodatno -posto je zena sve onoliko i onako objavila,mislim da laze,da je sve preuvelicala,vjerojatno djecak postize bolje rezultate-ljubomora
"...kleveću sve koji im nisu podrška u provođenju njihovih nasilnih djela." Klub (sramotno!) optužuje roditelje žrtve za nasilje! Nemam pojma ko su ti Bajrovići i ko su roditelji malog nasilnika, ali ovakva reakcija kluba je ogledalo naše politike, stanja našeg društva, posljedica rata, gdje agresor krivi žrtvu... Ovaj klub se ponaša kao Ilija: "Đuro će ti oprostiti što te je tukao."
Treba vam mater j u klubu svima. Nemaš ti šta davad izjave kako je bilo i kako nije bilo. Izvini se fino i izbaci nasilnika koji se tuče i završi stvar. Sad što petljate očigledno je da je mama djevojčice u pravu i da pokrivate guzice. Imate sreće što ovi roditelji izgedaju ko civilizovani ljudi, a ne psihopate koji bi prvo oca tog seronje izudarali bokserom pred malim seronjom da upamti za života posljedice, a onda i malom seronji polomili koljeno i završili mu karijeru.
Ko je ikad skijao na bjelasnici, sigurno je upratio da se djeca iz ovog kluba (u zelenim jaknama) ponasaju kao da je skijaliste njihova babovina… guraju se preko reda, preskacu ogradu, svadjaju se sa starijima… ne znam ko ih tako odgaja?
Saopstenje je pismenije, nego vecina stranackih saopstenja.
Ma sta neprimjeno klosari jedni?!? Treba dijete poslati na skijanje da ga neko stapom izudara??? I to mysko curicu??? Sikter ba
E čuj Kliksa i 'svađa djece' a dječak udarao djevojčicu štapom. Pa gdje je to svađa, jeste li vi normalni
Cinjenica je da se djeca iz kluba Nas tim bahato ponasaju guraju preko reda i vec kao mali glume neke zvijezde a sve to jer ih tako uce roditelji i treneri a sve im se to moze jer je vlasnik kluba direktor ZOI-a. U problematiku ovog dogadjaja ne ulazim ali ovo je tacno tako.
klix mi obrise sasvim regularan komentar ali zato uredno ostavljaju svaki moguci oblik nacionalizma i etnickih uvreda.. i kaze demokratija..
Malo se pobila djeca sarajevskih bogataša, sarajevske halaše. Sada bi cijelo društvo trebalo rješavati njihove probleme, vidjeti "čiji je duži" a djecu i njihove osjećaje i posljedice, ko šiša, nisu ni bitni! Jad i bijeda
Tekst je profesionalno sročen od strane advokata.