Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti ste kao i vlasnik vam ga Mile - čim ste nešto pomislili, to već teška laž! Zato vas malo ko gledaiz RS-a. Jadni ste vi profesionalci iz RTVRS!
Je li ovaj tupavi klix misli da manipulise sa brisanjem komentara, a ovamo kao pokusavaju biti objektivni.
Nakon što je voditeljica umjesto Prijedor rekla Predor, nema smisla opisivati nivo debilizma na toj televiziji.
Ili npr kada je čovjek iz Cazina kupio mesnicu u Prijedoru, izbacio svinje i doveo svog mesara jer imaju halal certifikat - objaviše vijest kako su ekstremisti vehabije došli u Prijedor i prave neke rituale dok ubijaju životinje... Pranje mozga i stvaranje četničkog podmlatka
@NigdjeNaSvijetuJest 😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Genocidna tv
Svi Srbi znaju koju politiku i cije interese ovaj kloc vodi, a strucni saradnik za borbu protiv privrednog kriminala u Ministarstvu bezbednosti BiH mu je bivsi pripadnik odreda "el-mudzehedin", Adnan Dlakic.
@LudaGljiva Nemamo mi Ministarstvo BEZBEDNOSTI
a ni ovaj odred
Divi ovog u roskastoj majici na fotki, nabreklo mu vime, to ce Dodo da podoji!
@trirTo ti je ministar policije konju..
@hrisi-avgi Haj, nek ti znash ko je on!
Ko je smjestio RTRS-u?!
rezimski medij,jadno
Cuj rezimski mediji. Pa svi mas mediji su u sluzbi nekog rezima. Od BBC, preko CNN.
Mekta rasturi PTPC👍
Mekta jedino moze rasturiti vrucu glavusu i kilo vina. Vidi mu majice, pa je li ovo ministar bezebednosti lebac ti poljubim.