Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nemoj se vaditi na prošlog ministra, jer si se ti ponašao kao da je policija tvoje privatno vlasništvo odnosno kao Fahrin Avaz i neznam odakle ti pravo da za svoje argumente koristiš stranicu MUP-a KS kao institucije i da dokazuješ svoju nevinost, nije tužen MUP KS nego Muhamed Budimlić lično. A te greške koje ti navodiš da ti se ne mogu pripisati lično itekako da mogu jer si ti lično postavio te ljude koji su imenovali savjetnike to je tvoja komisija imenolvala :
Pa da se te greške slučajno neće pripisati meni, pa ti si taj koji ih je primio u ardni odnos i koji im je potpisao rješenje. Nije ih SDA zaposlila nego ti ministre tvoj je potpis na rješenju ne bacaj ublehe svega ti. Sam si radio na svoju ruku i postavljao na pozicije koga si ti htio, sada je vrijeme da snosiš odgovornost za svoje posptupke:
čuj otpustio on !!!! e čuj gluposti
izdrzo je SDP i gore napade
Hamo car!