Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvinite organizatori, super je to što se ograđujete, smao malo šuplje ovo zvuči. Organizacija jednog ovakvog eventa podrazumjeva sve segmente, tako da Vam se ovo nije smjelo desiti, morali ste znati, regovati i zabraniti nastup u ovim majicama.
@Veteran1965 pravadju se samo da ne odgovaraju, a na godinu će tih majica biti još 10x više, jer to je stoka da je nema nigdje osim ovdje na balkanu, tako malo stoke na tako malo prostora, smrdi smrdi, užasno smrdi,..
Trebali su ih odstraniti sa utrke i zabraniti im učešće na svim sljedećim polumaratonima.
@Narandza zašto? Ne postoji zakon koji bi to omogućio. Mogli bi nakon toga komotno tužiti organizatore trke i bilo bi u njihovu korist.
@TopKomentar Kako zašto? Izazivanja i širenja nacionalne mržnje i netrpeljivosti.
Vi, kao organizatori, ste mogli zabraniti ucesce onima koji su propagirali zlocinca umjesto sporta. Dozvolili ste im ucesce u tim majicama sto znaci da ste se slozili s tim. Sad snosite odgovornost, a ne iznositi neku suplju pricu.
Lažni moral i dvoličnost su u modi.Pogotovo u RS.
ko im postavi ove brojeve učesnika maratona ispod slike ratnog zločinca? Čim ste ih postavili znači odobravate,nek se ponose učesnici maratona koji slavi genocid i ratne zločine.
OK, fino što su se ogradili ali trebali su ukloniti idiote na samom startu i ne dozvoliti da trče. To bi bila prava reakcija. Ovako ništa.
Ovo je mlitavo izvinjenje koje zvuči tako da se ne uvrijeti ni ratko mladić. Da su svi zadovoljni, bez obzira je li osuđeni zločinac ili dokazana žrtva. U saopštenju je morlo pisati da veličanju ratnih zločinaca nije mjesto u javnosti, da su ovi ljudi obična govna i da im više nikad neće biti dozvoljeno učešće. Onda bi zvučalo iskreno.
To je cista racunica za svakog srbina je sratko junak. Ko misli drugacije zavarava se.
6 maloumnih nepismenih kretena
Bilo bi lijepo sad se malo potruditi i kao i ovi " trkači "heroji da i iz BIH pošalje ekipa ovu sliku na što više svjetskih agencija da dobiju ovo uz prigodan tekst + atletske federacije da znaju kako to multikulturalnosti i borba za jednakost izgleda na djelu :-(
Šta bi bilo da su obukli majice od Nasera Orića?
@fbUser1556172843 Naser Orić nije osuđeni ratni zločinac.
sljedeci put kada ovih 6 debila bude trcalo, poslat cu im sliku pelena da stave na majicu... heroj im se ukakio, treba pelena
sljedeci put bez mene i x drugih ljudi,,organizatore
Je li se ogradjujete od Ratka Mladica? To nigdje niste naveli!!!
@MrBig naravno da ne, slavni komandant Ratko je jedini koji zna kako se bodi borba protiv idlamskog fsnatixma, dok je Ratko bio na čelu islamski teroristi su se krili u misjoj rupi
@1Mecava ne znaš ni ti o čemu pišeš.
Mi ovo gledamo, sutimo i naravno da ce svaki dan raditi ovakve ili slicne provokacije! Mi im to i omogucavamao!
Što se organizatora maratona tiče "svi su dobrodošli u Bluku"?!? Ova šestorica jada sa slike, ne odobravaju takvu poruku, dragi organizatori. De se vi dogovorite između sebe. ;)
Genocidan narod, sta ocekivati drugo!