Klub poslanika HDZ-a BiH i HDZ-a 1990
0
"Razriješiti predsjedavajućeg Skupštine Ramiza Jelovca"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezavisnost Herceg-Bosne nema alternative
Pozivamo stranke koje pokušavaju sazvati Dom naroda Parlamenta Federacije BiH da odlože ovu aktivnost dok Središnje izborno povjerenstvo ne verificira izaslanike iz svih županija\", kazao je pomoćnik državnog američkog tajnika Philip J. Crowley. Mali đoge & bakiri & šagolji sa www.kand.ahar-x.com ovu vijest uopće nemaju???!!! Pushiona, a Zlajoglu??? Us.rali se reketaši & mesari & crnokošuljaši, pa odgađaju? Haaajde, ne čekajte više, zakucajte taj čavao u sanduk BiH!!!
Probao Zlaja ali ne ide............. Kada će ta vlast , što kaže ,,apsolutni pobjednik,,
Dosta je zla nanio ovaj čovjek u vrijeme Tita, dok je bio još istaknuti udbaš... Sada je promjenio dres, niko veći musliman od njega... \"Sto vira za sto lira\"... Ne znam otkuda ga u Skupštini HNK ali taj lik je opasan i pakosan...
-Samo Covica razrijesiti ,i u Zenicu ga sprovesti i eto vlade preko noci.