Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio bi dobar jedan Antifasisticki koncert....sto vise pjevaca
Moramo uciti da prestanemo da zabranjujemo te ovo te ono.Nije brate demokratski zabranjivati.Moramo uciti kako da sve to kontrolisemo i preusmjeravamo ono sto je moguce preusmjeriti i suzbiti npr kriminal-ce bilo kakve-koje vrste.
A čime ispuniti vakuum koji bi nastao kad bi zabranili fašizam? Moraju se omladina nečim baviti. Bolje to nego lake droge i lake cure.
Vidim Hrvatsku/Bosnu/Srbiju u kojoj nema kriminala i korupcije. Vidim Hrvatsku/Bosnu/Srbiju u kojoj svi ljudi zive normalno od svoje plate. Vidim Hrvatsku/Bosnu/Srbiju iz koje mladi ne odlaze, a neki se cak i vracaju. Vidim Isusa, a sa Elvisom sam danas razgovarao u samoposluzi.
Zabraniti NE, kontrolisati ih DA
zabraniti lopovske stranke
Ostade nam podjela koju niko nece.
Kazu Hrvati kako su zasticeni...Hercegovci...u Hrvatskoj...ahahaha!!!
Da ne bi kako bi, do sad bi svi pricali bosanski, ako bi ikog i bilo, slavili fatiha osvajaca, hodali po trgu alije izetbegovica, vecina u zatvoru, a posla ni od kud, ni para, ni penzija, pa ti budi ili seli, prodaj budzasto i petama vjetra. Toliko o zastiti pojedinca.Jel to Komso da nekog stiti??? Ahahaha...Harezabihmuga 76%??? Ahahaha.
Ja, cenzura...ono zastita pojedinca onim referendumom, bas ste se pretrgli...ne vidim da ste brigali...ne za pojedinca, ama ni za par miliona!!!
Policija je tu da stiti,nemojte da se sikirate, ha ja.
nije to moja zastita, ja nisam tu vise niti namjeravam biti. to je tvoja zastita, tvoj sistem, tvoja zemlja, tvoj izbor, tvoje dijete, tvoja policija, tvoja skola, tvoja bolnica.
Austrijanci stite interese austrijanaca, ne mozes to racunati niti porediti, to su jednonacionalne drzave gdje ima samo jedna nacija. Daj da vidimo konfederalnu Svajcarsku pa da vidimo kako se tamo stite interesi pojedinca, ili nesto slicno, gdje ima vise jezika, vise religija, vise kultura. nemoj mi racunati 5% stranaca, mada ni oni nemaju slobodan dan kad je bajram, nego kad je katolicki uskrs, zar ne? A ti bi da i kod tebe bude tako, s tom razlikom sto su neki doselili u austriju nedavno, a ovde se radi o vjekovnoj domovini u kojoj svi moraju imati ista prava a ne imati status doseljenika.
Iza te navodne zastite pojedinca se krije samo jedna stvar, a to je unitarna drzava, koja bi iskoristila svadju i neslogu, razjedinjenost druga dva naroda, koji su mozda i vecina zajedno, a onda kao vecina oni stitili interes pojedinca, a svi znamo kako bi ga stitili, aman, zaman, mani ti nekog svoje zastite. Tesko onam koga tudji stiti. To je tako. Hajde, da su ti bar napredna zapadna drzava ili nesto demokratsko i nezaostalo, ma vidimo iz svake rijeci i recenice, svakog clanka u novinama, na sta lici ta \"zastita\" i na sta bi licila. Cuvaj se robe, cuvacu te i ja, i bog je rekao. Interesi pojedinca se stite u grupi i udruzivanju, i to stoji. Inace sam ne moze nista.
toliko straha u ljudima, iz cistog nerazumjevanja. ja ti samo kazem da sistem baziran na kolektivu vodi ka kini, rusiji, saudijskoj arabiji, sjevernoj koreji i izraelu. sistem baziran na individui vodi ka uk, usa, australiji i novom zelandu. izbor je vas dragi moji.