Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje face u Dom naroda iz SBK-a....
jesi li ovo sam smislio ili si negdje pročitao?
Pushiona, Zlajoglu! Stop unitarističko-fashističkoj politici malog sarajevskog miloševića (u pokušaju, neuspješnom)!!!
de tvoju, intelektualno sliku da vidimo, pa da uporedimo.
s obzirom ko je imenovao one koji sjede u CIK-u, možda i ne verifikuju izabrane članove, jer hdz nije uspio potkupiti pojedine kandidate, ali avaj, ne može ih čovjek kriviti što su probali. Eh da, ako CIK verijfikuje, osta naš Do-dikov jaran na ledini. Vlast se formira bez njega.
Činjenica da SA-x briše 99 posto komentara koji su protiv unitarističko-fashističke politike Zlajoglua i SDP u BiH, ali ne briše komentare u kojima se podržavaju oni koji čine terorističke akte. Nije teško zaključiti da SA-x podržava islamski terorizam. Aferim!