Narodna skupština RS
0
Razmatrana strategija zapošljavanja
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam konto da ce Dodik Putinu reci odlucno \"NE\". Cisto onako da zadrzi glas buntovnika protiv svega i svakog i dokaze da je jaci i od Rusa. Ova ulizivacka prica i cuvanje tariguza dok je Putin bio u hali nikako ne prilice velikom vozdu. Mozda je imao samo los dan pa mu nije bilo do junacenja nekom levatskom rusu.
Milorad Dodik je ruskom premijeru takođe preneo stav RS da će odluka o eventualnom priključenju NATO-u biti doneta na referendumu. \"Mi smo mogli da kažemo naš jasan stav o tome da će odluka o eventuelnom priključenju NATO-u biti doneta na referendumu koji će sigurno biti raspisan u RS u momentu kada bude potrebno da se odluči. O tome će odlučiti narod i to će biti obavezujući stav za političare iz RS, a to znači da će se taj stav reflektovati i na organe BiH\", rekao je Dodik. Prema njegovim rečima, o svakoj takvoj odluci moraće da odluči parlament. Dodik je objasnio da Moskva nije za proširenje NATO-a jer smatra da to ugrožava njene strateške interese.
http://adf.ly/w7G2
Cuj razmatrali...iiiii...sta su konstatovali??? Da srbadija izadje iz šume i ide u Federaciju da nadje kakav posao, sadnice, metlanje isl.
Hahahahah cuj ovo. Ona je naglasila da se neće doći do rezultata u zapošljavanju ukoliko se ne urade korjenite promjene u Zavodu za zapošljavanje RS i Zavodu za obrazovanje odraslih. To znaci da ako nemas kvalifikaciju a imas stelu ili si u SNSD nema problema bice i diploma.
Tesko ce sta uraditi! Srbi nikad nisu voljeli radit! Zbog njih je i doslo do raspada Juge, kako politicki tako i ekonomski! Imali su svu vlast u SFRJ i nikad nista nisu radili! Druge su tjerali da rade za njih! Kad je dosao \"racun na naplatu\", oni se latili oruzija!!! Nemojte radit, Srbi, vi mozete jesti i korijenje! nek vas Dodik jase, ali nek vi imate ukradeno parce bh drzave! Zahvalite Americi sto i dan danas mozete imati sjednicu tzv \"vlade rs\"!
MOJA MAJKO DRAGA HAHAHAHHAHA