Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadni srbi uvijek žrtve.... i kad komanduju IV vojnom silom u Evropi, i kad zapale 70 djece, i kadsiluju 7.godišnje dijete, srbi vazda ispadnu žrtve. baš ste jadni i žalosni...
Nobelovu Nagradu su trebali dodjeliti Bosnjacima: i pored svih stravicnih zlocina nad nasim civilima jos u proljece 92. masakri nicim izazvani, mi nikad nismo uzvratili istom mjerom ! Jedan sam od mnogih koji je rizikovao zivot u redovima za vodu u Sarajevu, i donosio kuci kanister manje, jer sam jedan uvijek davao staroj komsinici Srpkinji koja nije mogla sama da donese ! A evo på nekim komentarima ( realista ) se moze vidjeti da se oni svojih zlocina ponose, kakav narod !
Doci ce vrijeme kada cete opet sis.ati kit.tuu amerima.Koliko god da smo genocidan narod drago mi je sto nismo sis.ali nikome kii.tt.uu.
Nas Srbe BRE boli k.... za sve ovo jer je nas precednik danas rekao da necemo u EU. Eve vi GA cirilicni BRE i jos jedno BRE: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1192754/Ако+нас+услове+Косовом%2C+одустаћемо+од+ЕУ.html
\"60 decenija\" uracunljiv period od kraja drugog s.r pa nadalje Francuska je deportovala za ausvic sve jevreje na njihovom tlu i to samostalno, tek prosle godine su izgradili neki memorijalni centar u okolini Pariza tim nesretnima, toliko o EU i njihovim moralnim standardima
vidi lopova što se tuđim tekstovima kite
možeš ga samo lagano podudlat hahhahahahahahhahahahahahahahahahha
Hriscnaska demoNkracija ZA KOJU NAJBOLJE ZNAJU Bosnjaci NAJBOLJE ZNAJU ko je ta hriscanska EU-a i 11 genocida koje srbi barbari PPOCINILI U BOSNI poslije Berlinskog Kongresa, za 150 godina, ta ista hriscanska skupina barbara koji su sve zivo ub-ijali , silovali, pljackali s 2 KRSTASKA RATA Inkvizicija gdje su hriscani katolici pocinili genocid nad Jevrejima, Muslimanima, Katarima, Zenama itd! Holokost gdje je ta hriscanska skupina barbara pocinila genocid nad Jevrejima, Bosnjacima, Romima, gdje su Bosnjacke zrtve premisane i zapisane u srbe, KAD TAD CE ISTINA IZAC NA VIDJELO Bosnjacia samo prije nekoliko godina KAD JE TA EU-a BARBARA HRISCANA DALA ZELENO SVJETLO SRPSKOM MONSTRUMU VAMPIRU SLOBODANU MOLOSEVICU ZA GENOCID - EKSTERMINACIJU Bosnjaka sa Balkana ! PUKA ISTINA I SRAMOTA I NEPRAVDA ZA DODJELU OVE NAGRADE EU-i, koja je takodje ucesvovala u genocidu Irakcana, Afganistanaca, Palestinaca,Libijaca , danas Sirijaca, a sutra SIGURNO Iranaca !
zaboravili ste spomenuti Aliju i njegovu armiju kad su zlocini u pitanju
BALICI
a kad je obama dobio onda je bilo ok? sve su to ista g.vna
Ma ako moze Obama dobiti, moze i EU!!!
hehe... kakav text? napisali su 33% istine, a 66% izostavili. sljedeća godine, dobitnik Nobelove nagrade za mir - FC Chelsea!
Prije ce biti obratno - bez mira na Balkanu nema pravde. Mir je stabilnost. Stabilnost je progres. Progres je intelektualni napredak. Intelektualni napredak donosi pravdu.
evo šta \"rajh\" kaže ;) http://www.dw.de/eu-je-zaslu%C5%BEila-nobelovu-nagradu-za-mir/a-16304258-1
sunčano je u Vitezu jutros šta posiješ, to ćeš da poženješ, moj pero bošnjaci su pružali ruku, i dalje je pružaju, ali vi ne hajete. prisvajate travnik, govorite da je hrvatski, grad koji ima 20 džamija i 2 crkve, od toga je jedna katolička. to je vaša logika. gdje su bošnjaci u većini, bošnjaci kažu ova sredina je bosanska- zenica, tuzla, bihać; a gdje su hrvati barem 50%, oni kažu ovo je hrvatsko. bunite se na gradnju džamija, a lašvanjska dolina puna krstova, krst na krst-meni to ne smeta, to je za mene isto zapišavanje teritorije, kao i gradnja džamija. savjet: dobro razmisli šta ćeš drugom reći, možda je u tebe veće ruglo
@Muhamed @pa da \"The Atlantic piše da je bilo zločina i sa druge strane, ali nema dokaza o sistematskom zlostavljanju i zločinima kakve su činili pripadnici VRS-a.\" Pročitaj članak pa komentiraj! Pominju si i zločini druge strane, ali oni NISU BILI SISTEMATSKI I DIO RATNE STRATEGIJE KAO KOD VRS-a.