Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjedoci smo raspadanja kriminalne organizacije SDA. Krajnje je vrijeme da plate cijenu svih lopovluka, korupcije, nepotizma...
Svjedoci smo zapravo potpunog kolapsa BH levice. Dešava se potpuni krah, sa napadima na Bošnjačke intelektualce i veličanjem fašista Mladića i Andrića popušili su još jedne izbore. Možda im je i moglo proći da nisu prihvatili HDZov zakon pokušavajući se dodvoriti Vučiću i Kolindi. Jugobalijama je fetish bitniji od glasova. Živjela SDA.
@NoridUvijekUskrsne, popij terepiju, opet si skroz pukao.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
BAŠ ME ZANIMA KOJEG KRIMOSA ĆE “POŠTENA” SDA PREDLOŽITI?
Hajde ba, Čudička, odluči se šta bi i kako bi! U jednoj rečenici i bi i nebi, već u drogoj bi, a u trečoj nebi! Vidim pojačanje preletača, papaka, ima dobre efekte!
sda u rascjepu smjeniti svoju vladu i ministre zbog Dine ili ici u neizvj.formiranja nove... a znaju da ce ih sbb i opozicija vagnuti... pat pozicija
Hoce li biti vode? Onako pitam. Sto se mene tice ne mora. Dotakli ste dno. Svijet vam se smije. Mozete poceti tucati kamenje i paliti vatru drvo od drvo. Naravno kupujete puske, a portali puni bolesne djece. Koliko ste danas ljudi pobili, zakinuli,osakatili da bi ste svoje kucne degenerike nahranili?
koristi gaziranu .
kakav praznik demokratije u KS. zapadni balkanci su doktorirali podmetanje,zaobilaženje,opstruiranje,izigravanje,obesmišljavanje demokratskih procedura i dostignuća,zakona i pravilnika.kad bi ih pustili u američki pravni sistem,od kongresa bi napravili mjesnu zajednicu
Ovi iz "Njihove stranke" zaista nisu bitni što potvrđuju i ove njihove izjave. Kakav idiotski i besmislen stav. Oni bi eto najradije da izazovu krizu vlasti ali nisu sposobni za to. Ha,ha,ha,ha,......
bjezi dino dok brod tone
Misljenja sam da ostale stranke ne trebaju podrzati smjenu Vlade, jer binto samo trebao piti ekser u kovceg kriminalne organizacije...
Sve su vlade kod nas iste cilj im je da se obogate preko ledja gradjana i dobro im ide sve ove godine
Podrska Premijeru Konakoviču ! Ti jednostavno nemožeš biti kvaran kao Čelik, Prevljak i ovi dušmani iz SBB.A vidječemo još koji su to za nastavak kriminala
Dino majstore ne sikiraj, ako Bog da brzo će oktobar vratićeš se mnooooogo jači
Podrsku ce dat SBB za smjenu kako bi dokazali da je sda vlada nesposobna a nece podrzati novu.Ovo je trebalo bit realizovano do 2025.god.a do tad redukcije vode I bez zicara na trebevicu I bjelasnici. Podrska Dini da ostane da bar imenuje gdje lova zavrsava I u cijim dzepovima a u drugu ruku mozda je bolje da ide kako bi dijete zapamtilo babu. Sta nas ceka ovaj cemo period zapisati ZLATNIM SLOVIMA.
nemoj 2 puta reci da ce sbb dati podrsku! prijatelju politika je kurva...
Dole SDA banda!
3 suzavca ubaciti. kad izlete docekat narod sa besbol palicama. udarat dok ne podlegnu. poslije familije njihove naci. da se sve vrati sto su pokrali. i na kraju izbaciti familiju uhljepe iz Bosne.
SBB ce pokazat jos jednom svoju prljavu destruktivnu tj ne svoju nego Fahrinu narav a to je da glasaju za smjenu iako su svjesni da je Konakovic bolje rjesenje do izbora nego kriza koja ce uslijediti smjenom vlade.
Tvorevina, koja ni u onom sistemu nije trebala da postoji, a ne sada. Svakom je teška, neželjena, pa čak i od onih koji se kunu u nju, a u stvari se radi o strahu, kuda, ako se raspadne, a hoće. Potpuno neodrživa tvorevina, po svim parametrima. Niti ima dogovora, niti konsenzusa oko bilo čega. Svi vuku na svoje i zakonom fizike, ovo neće još dugo. Kraju je.
@Harry Callahan Pa oni to upravo pripremaju. Zar ovoliko sranja i oni šute. Pustili da sami uvidimo i onda damo da ugase svijetlo. Jasno ko dan.