Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta ce sad SDA-tajkunski mediji? Toliko su proteklih dana i sedmica lagali, izmisljali, montirali... I sta je na kraju zakljuceno? Sporazum o \"Elektroprijenosu BiH\" je odlican i koristan za BiH i gradjane. Jos jedan poraz ratnog dezertera Sulejmana Tihica i njemu bliskih stranackih biltena.
Svih 256 miliona KM koji leže neiskorišteni na računima banaka će se realizacijom ovog sporazuma ubaciti u bh privredu, najveći dio kroz investicije same kompanije, a ostatak od famoznih ca. 100 miliona kroz entitetske budžete. Sporazum se definiše zajednički cilj - funkcionalan i efikasan Elektroprenos, koji realizuje veliki obim investicija i podiže prenosnu mrežu na veći nivo.