{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Razgovori o pitanjima od interesa za hrvatski narod

S
SRNA
23.1.2010. u 12:26
0
8
Razgovori o pitanjima od interesa za hrvatski narod
0
Razgovori o pitanjima od interesa za hrvatski narod
Dragan Čović (Foto: AP)
Lideri Hrvatske demokratske zajednice BiH i Hrvatske Dragan Čović i Jadranka Kosor dogovorili su danas da se u narednih 14 dana pripremi sastanak predstavnika dvije stranke na kome bi bilo riječi o svim pitanjima od interesa za hrvatski narod u BiH i Hrvatskoj, te ulozi dvije stranke u njihovom rješavanju, saopšteno je iz HDZ BiH.
Na jednočasovnom sastanku u Centrali HDZ-a u Zagrebu Čović i Kosorova jutros razgovarali i o saradnji dvije sestrinske stranke.

Povod sastanka bilo je slanje u saborsku proceduru zakona o prebivalištu Hrvatske, prema kojem će, ukoliko bude usvojen, državljani BiH koji imaju i državljanstvo Hrvatske morati da se izjasne koju ličnu kartu će zadržati, odnosno u kojem mjestu u jednoj od država žele prijaviti prebivalište, potvrđeno je Srni u HDZ-u BiH.

Čović je proteklih dana sa svojim saradnicima Davorom Čordašem, potpredsjednikom Republike Srpske, i zamjenikom ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Slavkom Marinom pokrenuo širu političku kampanju u kojoj ukazuje na štetne posljedice mogućeg usvajanja hrvatskog zakona o prebivalištu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: