Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razbijanje mita: niti ste ljude naoružali ikako, već ste od Bosne napravili najmanje naoružanu državu na kontinentu, niti ste ljude obučili da budu borbeno spremni i radili ste na svemu da ih uljuljate. Sutra ćete ih spremati na ratište sa zastarjelom puškom i malo metaka, a obuka će biti brzinska, dovoljna da ih iko iole sposoban upuca i da više smetaju nego što bi bili korisni u bilo kakvoj napadnoj operaciji. EU želi da još Slavena i muslimana gine, NATO ni na pomolu.
Brzo ćemo vidjeti "odgovor" EUFOR-a kad Dodik, sad je već izvjesno, proglasi nezavisnost. Mađari će izaći na entitetsku liniju da mu dojavljuju i čuvaju tu stoku, za sve su se pobrinuli da Bošnji osoguraju isto šta i 92 i bilo kakvom sukobu. Nemamo prijatelja u Evropi, to nam treba biti jasno sa Szijartima, Lajčacima i Sattlerima koje EU uporno ovdje šalje da je predstavljaju.
Da je EU valjala za gradjane ne bi danas isti zeljeli da izadju iz nje. EU je postala americki alat za legalnu kolonizaciju Europe i otimanja sredstava, i sloboda, pljacku od njenih gradjana. Kada su od EU svi imali koristi, tamo nas nisu htjeli, sada nam iskreno ne treba. EU te zaduzi- pa vlada. A sacica onih koji kontrolisu mase i njihove oligarske interese uzivaju u izobilju, a narod i institucije ispastaju
BRICS je pravi izbor, odlican partner. Pod hitno zatraziti pristup. BRICS ti daje jeftiniji plin, naftu, vojnu i politicku podrsku, ekonomsku saradnju, zastitu, za razliku od Americko/scionistichke cizme koja ti oguli kozu s ledja i zeli da salje tvoju djecu u rat i njihove interese.
Само НАТО!!! Ево и Србија купује француске Рафал авионе као улазницу у НАТО.
Samo Rusija.I eventualno ostale zemlje BRICS-a.Imaju energente, nove ideje i brinu o tradicionalnim vrijednostima.Zapad je na putu propasti.
Tradicionalne vrijednosti HAHAHA kažeš iz njemačke?
Русија је на путу пропасти. Бијела куга, канибали, крокодил дрога, алкохолизам...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od EU svi vide neke benefite i korist, jer bi ulaskom u EU životni standard porastao, dobili bi pristup zapadnom tržištu rada kao i milijarde iz njihovih fondova. Od NATO nema ništa od toga, samo trošak i još veća bijeda. Još ako dođe Trump svi će morati tri puta više da izdvajaju za odbranu, znači tri puta veći trošak, a ništa se ne vraća. Jedini problem je što neće da nas prime u EU, a postoji unutrašnji koncesuz.
Da je EU valjala za gradjane ne bi isti zeljeli da izadju iz nje. EU je postala americki alat za legalnu kolonizaciju Europe i otimanja sredstava i sloboda od njenih gradjana. Kada su od EU svi imali koristi, tamo nas nisu htjeli, sada nam iskreno ne treba. EU te zaduzi- pa vlada. A sacica onih koji kontrolisu mase i njihove oligarske interese uzivaju u izobilju, a narod i institucije ispastaju
Ovoj državi treba samo NATO, ne Eu, u EU nemamo prijatelja i to su nam jasno pokazali postupcima u svakoj prilici kad je bilo bitno. Americi ovo nije bitan prostor i tu je problem, nebitan smo saveznik. EU nas tako nikad nije vidjela, da jeste mogli su lagano ovu državu pretvoriti u normalnu i uspješnu članicu, ali smao te vide kroz prizmu islama pa i te 1992, bez obzira što tad 99% "muslimana" nije znalo ni šehadet. Ako ti tad nije bilo jasno, neće nikad.
Kad bi srbi imali bar malo mudrosti kao sto ga nemaju i kad bi dodik prestao da bude ljigavi hrvatski spijun, 60% bosnjaka bi pruzili ruke srbima samo zbog ove konstitutivne ustasije koja nas nemoze ocima gledati a naravno ni srbe.
Sta je alternativa. Pa i Tito je imao pakt sa NATO na osnovu kojeg ga Staljin nije smio napasti
Stranci opet kasne. Trebali su to sa NATO zavrsiti kada je bio konsenzus, jos za vrijeme Radmanovica
Samo NATO.moze donjeti trajan mir na Balkan.
Zašto Rusiji trebaju karte NATO-ovih podmorskih kablova – Što namjerava? https://topvijest.vercel.app
oni ili onih? kakav novinar u pm