Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ti "Av-Mau" nadoknadi stetu jer inace su te cuke samo njima drage i samo ih oni vole. Svaki dan treba da se desava slicno dok "Gospoda u foteljama" ne izglasa da se taj problem rjesava po kratkom postupku. Ko god misli da su korisne daBogda mu napale najdrazeg clana porodice
Dogtrust lopovska ogranizacija, peru novac u ovoj zemlji kroz zastitu lutalica, svi lopovluci u ovoj zemlju su vezani za SDA, to je nevjerovatno.
@macak mali …tacno… ali ces vidjeti ljudi lutalica/beskucnika… u jednom danu… koliko u Bosni neces do penzije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije nikakvo rjesenje nabavit ponovo ako se nece ozidati taj kokosinjac i staviti dobra vrata da se to zatvori po noci i kad nije zena kuci. U principu sam porotiv slanja novca jer za ovo treba drzava da se pobrine, kad mogu sebi kupovati skupa auta i mijenjati ih cesto onda MORAJU se brinuti i za ovakve slucajeve....ali zena je borac, bori se sama kako moze i umije.... klix ima li kakav ziro racun sa IBAN
evo bakir se nasikiro nece svu noc zaspat
Samo donacije....
Stavi otrov u te kokoske i zavrsi sa stetocinama kad vec lovack drustvo i drzav nece
Naoruzajte Razu… neka mlati stetocine!
Zasto se ne dozvoli Kinezima da nas oslobode psece napasti?
daj ba, sta je ova ocekivala? nepismena nije mogla malo da pohadja vecernju skolu pa da ode na neke kurseve ili da procita koju knjigu ili da posjetu neku web stranicu pa da dobije znanja kako se pravilno kokosi odrzavaju i tako to.... svako joj kriv a fakticki ona je sama kriva. i nema drzava nista sa tim. sama pala, sama se ubila. i dedera da nagadjamo za koga glasa svake dvije godine?
sirotinjo, i bogu si teska
al zato rambo i hanka sutra zrakomlatom uzlijecu i sliijecu 5 kilometara nize povodom manifestacije sticanja statusa grada Gorazda, a policija ce doci sutra da prebroji kokoske hahhaa..... neprocijenjivo !
žalosno