Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji idioti. kolika tekstina o besmislici - kako ratnim zlocincima ne valja smjestaj. posaljite ih u svedsku nek ih maze. zasluzili su.
Gdje su mrtvi,u zemlji eh tu i nih treba..Slazem se s RVI
nece srbin u zatvor pa bog.
I sam naslov ovog teksta zvuci idiotski. Pa u kakvim uslovime zive njihove zrtve, ako su zive?? Svaki daljnji komentar nema svrhe.
hahahahahhaha RVi slazem se sa tobom :)
Kopati koridor 5c
Ionako su im kazne mizerne, mogu ih komotno odmah kući pustiti
O ovom problemu ne treba ni pisat . A rijesit ga je vrlo lako u Tuzli postoje stari rudnici soli tu ih strpat sve zajedno pa ko doceka kraj kazne aferim zasluzeno ga pustit. A nije smjestaj po evro standardima kad su cinili zlocine nisu im bili potrebni standardi niciji vec samo njihovi. SAMO U RUDNIK