Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustase nisu mogle nestati jer ih nije i bilo!Naravno da ima veleza i starog mosta-nitko nije bio protiv.Stari je srusen jer ste ga koristili za prebacivanje ljudstva i streljiva kao i za dejstva po HVO postrojbama-potvrdio haski sud, dakle nikakav zlocin!Protiv veleza nitko nije bio niti je sad ,makar vi pokusavate sebe napraviti nekakvim "junacima" itd!A za "Herceg-Bosnu"-baci malo pogled preko neretve.....
@stern Kako sad to odjednom Stari most bio legitimna meta? Zar niste pokušavali da podvalite priču kako ga vi niste ni rušili? Odakle sad ta promjena priče?
Kao što imamo običaj "Treba poštovati odluke suda u Haagu", tako i u ovom slučaju...Odslužio je svoje, da bog'do hoće svi zločinci!
@sandor1 tako je sad je nevin kao svi ostali.
@heatovac.heatovski Nije više dužan, barem po ovozemaljskim zakonima!
dobrodošao na slobodu valentine, veličanstveni detalinbanizatore
I dok zadnji od nas dise bit ces nasa i nicija vise Republika Bosna i Hercegovina
Ko god je cinio bilo kakva zlodjela nad civilima u ratu, ne bi nikada vise trebao biti pusten iz zatvora. To je problem na balkanu.
shomy11@ Bošnjaci su se branili u ratu od 2 agresora koji su htjeli podijeliti BiH! I za šta da odgovaraju? Za odbranu od fašističkog režima Miloševića i Tuđmana, kojeg su sprovodili Karadžić i Mladić s jedne i Mate Boban s druge strane! Međunarodni sud je sve dokazao! Trebao je NATO pustit da i mi Srbe protjeramo na kraju rata kao što su oni nas jer su bježali u masama iz Krajine i kao što su Hrvati Srbe tokom Oluje pa da vide kako je!
fgn@ Žrtve jesu, jer su ih 2 susjedne države napale, a Srbima je bila JNA (naša zajednička) svo oružije dala i opet niste pobijedili jer je BiH međunarodno priznata država u kojoj su većinski narod (50%) Bošnjaci!!! Zato ste Vi (susjedi) ispali sirotinja jer ste osuđjeni za zločine nad Bošnjacima i za progone i etničko čišćenje, a nista postigli svije ciljeve! I zato bolje ne komentariši ništa jer su ti priče glupe i bez ikakvih argumenata! Bijedo!!!
Dobro je da su ih osudili i evo šta je bio cilj Hrvatske u BiH! Nema više nikad Herceg Bosne...Trebalo je i Hrvatsku i Srbiju osuditi za agresiju na BiH i da nam isplate odštetu, jer je BiH tada bila priznata država, a Milošević i Tuđman zajedno sa Bobanom, Karadžićem i Mladićem su najveće fašiste na Balkanu - svih vremena!!! Međunarodni sud je sve dokazao i argumentovao i to zna cijeli svijet - nek vas je sramota!
Ceka ga vila trokatnica sa bazenom, novi BMW i ugovor za novu knjigu zvanu ugrozenost herceg-ustasa diljem balkana
HEROJ HRVATSKI VITEZ
Kamenjarac Awad ibn Awadi, terorista sa krstom.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Odmario se k'o čovjek, izlazi bez stresa, može još 40 godina živjet' komotno...a koga nema, nema.
Sve i jedan im "heroj" ratni zlocinci, jakog li ponosa, ha ha
jedino Muslimanski zločinci nikad ne odgovaraju
Okuplja se stara ekipa polako. Ovo je jedina zemlja gdje će zatvorenici stići ponoviti genocid dva puta u životu.
djeca na clanku se prepucavaju. najjadnije su male ustasice. oni ko nekom bi nesto... jade obicne krivozvaljne.
Ajd ćuti nisu ni ova tvoja dječurlija ništa bolja a upireš prst u druge. Pobrini se ti da svoje pravilno vaspitaš!!!