Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep provod matori.
@BulevarSeverneArmije I onda izadze 2022...i u tihoj noci dok se opusta sa genocidnom porodicom, otvore se vrata a na vratima se pojavi neko ko je izgubio porodicu od ruku tog zlocinca, cuje se tupo klik (repetiranje kalasnjikova) a onda rafal od 30 komada po genocidasima! Ja da sam nekoga izgubio, pa i cuku uradio bi upravo to i da svojoj dusi vjecni smiraj! A bit ce toga i te kako
staces tamo ti je bolje, nebrines ni za sta haha..!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pazi ti glupog Srbina što se zanosi. Treba ti uduplati presudu jer očigledno još nisi svjestan da si monstrum.
Namlatite ga i u Poljskoj, ja ću platiti odštetu.
cega se lik dosjetio...
Necu da ulazim u sudsku odluku jer mislim da su imali dokaze da ga osude, samo sto nekad se covjek iznenadi kad poznaje neku osubu i onda kaze, "ne mogu da vjerujem da je ta i ta osoba, ucinila nesto tako". Nazalost, to ovog puta se nije desilo jer poznavajuci doticnog generala, ne mogu biti toliko iznenadjen jer ta osoba nije cijenila nikog a narocito starjesine veceg ranga od njegovog.
Mrrrsss, stoko genocidna!
Generall Pempas on prima pendrek svaki dan u anus....suh ...moli svetnika da pljue na njega malo haha
crkni u najvecim mukama :-D pazi da ti safun ne ispadne pozdrav. iz njemacke.... kafica sve je tu a oni smrde u celiji
Ja bi volio da mu odrede dan za ranije pustanje iz zatvora I da to jutro kad treba izaci umre na 1 minut prije nego napusti zatvor :) :)
Ima da trune i krepa u zatvoru.
Goni govno do smrti mamu mu cetnicku.
Neki pisu da je ovo general "pobednicke vojske". Gelerali vojske koja nijednu bitku nije dobila poslije augusta 92 godine koja je sramno i na kukavicki nacin napadala nebranjena sela i gradove. Pobila nevine; djecu, zene starce... sa svezanim rukama na ledjima. Da ARMIJA BIH nije ratovala na tri strane plus obracun sa kriminalnim skupinama unutar same ABiH trobojka bi se vijorila ali samo na Kalemegdanu.
Da Bog da umro u zatvoru i nikad ne izasao
Crkni u mukama
Prava vlaska njuska sa balkana
Umri misu mekinjasu. p ti materina
A budale, bože dragi hahahahahaha