Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne idi Momcilo, napati se jos dugo dugo
Kako kazu jugonostalgicari u Sarajevu, mijenjam dvojicu Sandzaklija i dvojicu Focaka za 4 prijeratna Srbina. Najradije bi FGR Jugonostalgicari da im se Momcilo Krajisnik vrati u Sarajevu, kazu Momcilo im bolji od Alije i SDA, ustvari lazno optuzen u Hagu. Jeste li plakali FGR-ovci kada je Momcilo Krajisnik u martu 1996 javno pozvao Srbe da napuste Grbavicu i odu na Pale? Bosko i Admira i te FGR mitomanije
I to ti je zato jer lider Bosnjaka nije imao dovoljno inteligencije kad je bio gornji i kad su mu rekli stani on nastavi i vojno porazi neprijatelja .... Nego ko merhametli dedi stade a mogao je fino imati var 70% i za nove generacije stvoriti drzavu ...slab lider.
crkao ne mogao crknuti,šćene srpsko prljavo i usrano smrdljivo.
Ne boj se, teško ćeš ti krepat.
Sarajevo je bilo bliže, al ajde...
pa zar ovaj nije otegnuo papke jos..
Sarajevo mu je bilo bliže. Odlično bi se slagao sa Izetbegovićima na Podhrastovima...stari su to jarani. Vezali zastave ima 25 godina.
Odmah ga na respirator, da se pas ne pati.
Crko akobogda
Srebrena malina mu nudi besplatno respirator
Osudjeni ratni zlocinac i OPET predsjednik narodne skupstine bosanskim krivoslavcima, ali sta vise pricati uopste, to samo pljuvati i proganjati na svakom cosku, treba se sa njima ophoditi kao i migrantima u Krajini ma makar oni ko hljeb dobri bili, jer takvi umovi generalno nikad, ali nikad nece doci pameti. Isto kao da zivis pored divljih zivotinja, nikad ne znas kad ce ih prenjeti da te napadnu.
Dodi ni korona ne moze nista , on bi reko to je izmisljeno u Sarajevu da nas srbe zatvorite
Prvi simptom: opadanje obrva
Crkni keru
Šteta odoše obrve.
nadam se da ces krepat kao pašče
E pa momo,to bi bilo to...mislim da je djavo konacno dosao po svoje👍😉
U ovom slučaju,navijam za virus..