Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OP CVRC GROK GENOCIDNI FOLK !!!! DA BO KUME ZAPISAJ ME MALO VIDIS KUME DA VILENIM OPET !!! PS IMAS POZDRAV DABO OD MOJE KRMACE I TI I DODO !!!! PITA KAD CES OPET SVRATITI DA NAS LIJECIS !!!! STO SE TICE DODE INTERESOVANJE JOJ JE DRUGE PRIRODE, KAZE DA DODO PONAJBOLJE ISTJERUJE DZAVOLE IZ NAPALJENIH SNAJKI !!!!
... taman posla, on bi u Sarajevu bio docekan kao nacionalni heroj.
kotromanic 08.04.2010. u 00:37 svi smo mi refik SARIC!TURKS OUT! Kotromanic, a SVI MI BOSANCI I HERCEGOVCI TI JE - BE - MO MATER I CIJELU FAMILIJU. A kad si tako hrabar idi pa to reci u Turskoj. Ima da te pojedu.
srbi su izmet pasiji
Refike majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Neka ga vamo, stavit će ga tihić za funkcionera u sda
deportujte ga...samo mu dajte koju marku da ima za cefina. kad se pojavi u krajini,to je jos jedino sto ce mu trebati.
svi smo mi refik SARIC!TURKS OUT!
Blago vetru on stalno duvvvaaaaa ;-)
Sarenka..... mi se ... otelil...la mali isti...ja
pa svi su bosanci takvi prodane duse koje vole da puse
Mrš-ili marš sviiiii
Refo svaka cast.
tihi je gori !
@theb Da si osjetio djon Refikove cizme, pomjesam sa ostacima vlastitih zuba u vlastitim ustimam mozda bi i znao koja je razlika .......ovako, nista od tebe