Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bit će i ovaj jednog dana "blaženi"...
Ako je on ubio ikoga iz ahmića treba mu dati doživotnu a ako je njegov grijeh taj što nije kaznio one koji su napravili zločin stavlja njegov "grjeh" u sasvim neku drugu dimenziju. A da nije bilo njega mislim da bi Hrvati u srednjoj bosni doživjeli sudbinu sela Trusina odnosno Srebrenice pa bi onda sad o zločinima drugačije pričali ali u srednjoj bosni nebi bilo Hrvata niti bi Bošnjaci imali u koga radit. Realno ko hoće da svati.
@darko.marin Mene interesuje, kako prezivi rat ovih 70 000 Hrvata na Tuzlanskom kantonu? Realno ko hoce da svati!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ucite bosnjaci,bolje biti ratni zlocinac nego ratna zrtva... za buduce ratove..
...a inače ih niste nikad imali? ...mislim, ratnih zločinaca...
ne, zato što recimo za doljane nitko nije kažnjen, za uzdol nitko nije odgovarao,za putiš nitko nije odgovarao, za jablanicu isto tako...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovog krvnika je u zatvoru posjetio i "uzoriti" kardinal Puljić ali to u ovim radončićadz novinama nigdje nećete pročitati ,nego ide text o Maoči ,Bilalu Bosniću i sličnim idiotarijama !
Sam Sefer Halilović priznaje da je najveća muslimanska operacija bila "Neretva 93", usmjerena protiv - Hrvata. Ne protiv Srba. Dakle, Srbi u istočnoj Bosni kolju li ga kolju, drže 65 % BiH....bombardiraju Sarajevo svaki dan, a muslimani, ti dragi i pošteni ljudi, ne idu u operaciju "Srebrenica 93" ili "Sarajevo 93" ili "Banja Luka 93"...ne, ne, dragi naši "saveznici" idu na operaciju "Neretva 93". Cilj je bio, a sada neka čitaju i dežurni muslimanoljupci, između ostalog zauzeti srednju Bosnu, Hercegovinu (Mostar, Čapljina, Stolac...), pa izbiti na more, Neum, i pazite sada ovo - Ploče, koje su u RH. Ali bitno je da u hrvatskoj javnosti vlada percepcija o "hrvatskoj agresiji na BiH.
Fašizam na djelu i odlično je da se ovo događa da malo začepi prljave žvalje ovim nazor multikultetničarima ,titoljubcma jugonostalgičarima komunjaram i djeci mješani gradova koji bi preko bošnjački leđa pravili novo bratstvo i jedinstvo ! Potpota katoličke crkve i njeni biskupa nije izostala li će ove naše komunjare i dalje trubiti o selefijama ,hodžama ,pokrivenim žena a,Ceriću Zukorliću i tzv. vjerskom fanatizmu kod Bošnjaka ,dok se na druge religije neće ni osvrnuti !
Samo da vam kazem da je Dario sretno sletio na sveto hrvatsko tlo . Bog I Hrvati
OVO JE HEROJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UBIJ BALIJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosle poplave, vrijeme je za mrznju ;)
Ubij zlocinca majku mu hebem
Hrvatska je genocidna tvorevina.
Tako je, provela je genocid nad krajškim srbima, spasavajući tisuće muslimanskih glOva u bihaćkom kraju.
Izvršili genocid i u Bosni i Hercegovini /Stolac, Neum, Čapljina, Mostar, Ljubuški, Livno,Vitez, Busovača, Kiseljak, Žepče, Drvar, Bosansko Grahovo/ a posebno genocid u Hrvatskoj. Nastavljaju tradicije ustaške Pavelićeve Hrvatske. U svemu tome ih svesrdno pomagala Katolička crkva kao u II Svjetskom ratu, tako i u ovom 90-96.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo kako Bošnajci dočekuju Kordića http://tinyurl.com/p9lk4u5
Bice danas misa zahvale Kordicu na Kaptolu u Zagrebu...Zaista svaki komentar je suvisan...Katolicka crkva javno slavi dokazanog ratnog zlocinca ....fuuj
A koja to abrahamska religija ne veliča svoje zločince?
vinja Ti da cutis u Mostaru i okolici sve ste Srbe pobili vi Mosnjaci , Hrvati su jedva uspjeli spasiti nesto ljudi od islamskog terora . Čipuljiće odakle je Vučić su islamski ekstremisti unistili , sve Srbe koje su uhvatili su pobili a Hrvati su i tu spasili odredjen broj ljudi.
http://www.scribd.com/doc/57199074/Charles-R-Shrader-Muslimansko-Hrvatski-Gradanski-Rat-u-SB Charles R. Schrader je doktorirao na Sveučilištu Columbia i do umirovljena radio za vojsku SAD-a predajući brojne kolegije o vojnoj povijesti i analizama ratovanja na različitima akademijama. Suradnja s Haaškim sudom, gdje je jedno vrijeme djelovao kao vojni stručnjak, nagnala ga je da detaljnije istraži srednjobosanski problem. U svojim se istraživanjima nije samo oslonio na opsežnu haašku dokumentaciju i raspoloživu literaturu o ratnim zbivanjima u srednjoj Bosni, nego je obišao cijelu Lašvansku dolinu, od naselja do naselja, od kote do kote i razgovarao sa stotinama svjedoka i sudionika tamošnjih zbivanja. Sugovornici su mu bili i Hrvati i Muslimani. Studija je objavljena u SAD-u, a na našim prostorima pojavila u prijevodu pod naslovom "Muslimansko-hrvatski građanski rat u srednjoj Bosni". ...
D A R I O K O R D I Ć !!!!!!!
...haj sad promijeni gaće...
Grabovica, Uzdol, Križančevo Selo, Bugojno, Buhine Kuće, Trusina, samo su jedna od poprišta najstrašnijih mudžahedinskih pokolja koji nikako nisu "incidenti", a za koje nitko nije preuzeo odgovornost. Nemoguće je i nepristojno zločine ovakve vrste pravdati ili uspoređivati, jer oni nose težinu koja se ne može vagati. Ali je moguće, a Kordić je to dokazao, preuzeti dio krivnje i iz pijeteta prema žrtvama stoički i bez prigovora zbog toga veliki dio života provesti u ćeliji. Te iste ćelije, međutim, još uvijek čekaju na bošnjačko priznanje strahote koju su počinili nad Hrvatima iz Srednje Bosne i njihovo privođenje pred lice pravde. Pripadnici odreda "El Mudžahid" bili su islamski radikalisti koji su u BiH pristigli kao dobrovoljci iz islamskih zemalja s područja Afrike, Bliskog Istoka i ponekih azijskih zemalja, a priključili su se Armiji BiH. Istraga protiv vojnika i časnika bivše bošnjačke Armije BiH i to za ratne zločine počinjene na području Srednje Bosne (samo u selu Malina zarobljeno je oko 200 Hrvata, od čega su njih 40 mudžahedini odmah likvidirali) pokrenuta je 2008. godine, a rezultirala je presudom bošnjačkom časniku Rasimu Delić zatvorskom kaznom od tri godine!? Činjenica je da za nijedan gnjusan zločin koji su mudžahedini pod okriljem Armije BiH počinili nad Hrvatima nije priveden, procesuiran, a niti osuđen nitko po zapovijednoj odgovornosti, kako je to bio slučaj s Dariom Kordićem.
Moj viteže, glupom i zatucanom fašistoidnom / podaničkom narodu koji se naziva bošnjacima, a nose imena onih koji su zatirali bošnjaštvo, možeš crtati, on to neće shvatiti.
http://***/vijesti/hrvatska/124475-nakon-17-godina-tamnice-kordic-na-slobodi-hoce-li-se-uznemiriti-jude-koje-su-mu-pakirale.html ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta god da je uradio,sud ga je osudio poslao u zatvor. proveo je tamo neko vrijeme i sad je slobodan. sve ostalo je stvar morala pojedinaca i drustva,a moral nikad nije bio neka cijenjena kategorija. sva ova halabuka sluzi samo da odrzi mrznju u zivotu i ni za sta drugo.
Zlocin u Ahmicima je pocenjen u kriticnon trenutku kada je u americi na vlast dosao Bill Clinton (koji je u svojoj kampanji javno zagovarao intervenciju protiv krscana u Bosni jer cine zlocine nad muslimanima). Onda je S(f)ranjo tudjman dosao na ideju da izvede ovaj zlocin (dogovoreno na sastanku sa milosevicem, zajednicki rat krscana protiv muslimnana u bosni) i desio se jadan od najvecih zlocina nad neduznim civilima muslimanima. Jedina dobra stvar koju je alija izmetbegovic napravio je ta sto je stitio katolike krscane u srednjoj bosni i on je licno zaistavljao akcije Armije BiH da se rijesi pitanje vukojebina i supaka evrope Busovace i Viteza (koje je armija mogla da sredi za par dana). Neka sada neki katolici krscani slave pustanje ovoz krscanskog zlikovca na slobodu ali imajte na umu da je izmetbegovic u zemlji i da vas nece moci braniti sljedeci put. Pa vi sad slavite a znate kakva je realnost, ako bude rata (ne zelim ga) nece biti kao prosli put... bolje da sutite...
iz koje to knjige?
Sam Sefer Halilović priznaje da je najveća muslimanska operacija bila "Neretva 93", usmjerena protiv - Hrvata. Ne protiv Srba. Dakle, Srbi u istočnoj Bosni kolju li ga kolju, drže 65 % BiH....bombardiraju Sarajevo svaki dan, a muslimani, ti dragi i pošteni ljudi, ne idu u operaciju "Srebrenica 93" ili "Sarajevo 93" ili "Banja Luka 93"...ne, ne, dragi naši "saveznici" idu na operaciju "Neretva 93". Cilj je bio, a sada neka čitaju i dežurni muslimanoljupci, između ostalog zauzeti srednju Bosnu,.Hercegovinu (Mostar, Čapljina, Stolac...), pa izbiti na more, Neum, i pazite sada ovo - Ploče, koje su u RH. Ali bitno je da u hrvatskoj javnosti vlada percepcija o "hrvatskoj agresiji na BiH."
odsluzio svoje i gotovo.